Η Le Pen κάλεσε το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση των Ηνωμένων Εθνών «Συμφωνία με τον διάβολο»
Η Le Pen κάλεσε το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση των Ηνωμένων Εθνών «Συμφωνία με τον διάβολο»

Οι χώρες που προτίθενται να υπογράψουν την Παγκόσμια Συνθήκη για τη Μετανάστευση του ΟΗΕ ετοιμάζονται να προβούν σε «συμφωνία με τον διάβολο», δήλωσε η Marine Le Pen το Σάββατο.

Σύμφωνα με με την Γαλλίδα πολιτικό, η προετοιμασία για την υιοθέτηση του κειμένου θα υποχρεώσει τις χώρες να αποδεχθεί τους μετανάστες με δικά τους έξοδα και να μετατρέψουν τον κόσμο σε ένα γιγάντιο «παράνομο στρατόπεδο».

Το περασμένο Σάββατο, η ηγέτης του Γαλλικού πολιτικού κόμματος «Εθνική Ενότητα», Marine Le Pen, κάλεσε το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης των Ηνωμένων Εθνών “Μια συμφωνία με τον διάβολο”, αναφέρει η εφημερίδα Paris Match

«Οι χώρες που θα υπογράψουν αυτή τη συνθήκη θα συνάψουν συμφωνία με τον διάβολο», δήλωσε η Le Pen σε συνάντηση με εκπροσώπους του Βελγικού κόμματος της δεξιάς, Φλαμανδικό Συμφέρον, καθώς και με τον πρώην σύμβουλο του Trump Stephen Bannoon στις Βρυξέλλες. «Πρόκειται να μετατρέψουν τον κόσμο σε ένα τεράστιο παράνομο στρατόπεδο», δήλωσε η Γαλλίδα πολιτικός.

Όπως υπενθυμίζει η δημοσίευση, η υπογραφή του Παγκόσμιου Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για την Ασφαλή, ομαλή και ρυθμιζόμενη Μετανάστευση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στο Μαρακές που έχει προγραμματιστεί για τις 10-11 Δεκεμβρίου.

Αυτό το «νομικά μη δεσμευτικό» έγγραφο βασίζεται σε υπάρχοντες κανόνες του διεθνούς δικαίου και διατυπώνει 23 στόχους για χώρες που αντιμετωπίζουν μεταναστευτικές ροές διατηρώντας ταυτόχρονα το «κυριαρχικό δικαίωμα των κρατών» να καθορίζουν ανεξάρτητα τις μεταναστευτικές πολιτικές.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Le Pen, μαζί με την υπογραφή της συνθήκης, οι χώρες «αναλαμβάνουν να αποδεχθούν τους μετανάστες με δικά τους έξοδα και να μετατρέψουν τα προξενεία σε ταξιδιωτικά γραφεία και τελωνειακές υπηρεσίες σε διαχειριστές ξενοδοχείων».

«Ο σκοπός αυτού του κειμένου είναι να δημιουργηθούν πολυπολιτισμικές κοινωνίες στις χώρες μας.

Δεν θα το δεχτούμε αυτό και ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε με αυτό », τόνισε ο επικεφαλής του γαλλικού κόμματος της αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, η Le Pen σημείωσε τη σχέση μεταξύ της υπογραφής του συμφώνου και των διαμαρτυριών «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία. «Είναι απλώς άσεμνο να συνεχίσουμε να σπαταλάμε την κοινωνική μας βοήθεια σε μια απερίσκεπτη πολιτική διανομής των χρημάτων μας σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ οι συμπατριώτες μας δεν έχουν πλέον τα μέσα για να θεραπευτούν, να κινηθούν, να βρουν στέγαση και μερικές φορές ακόμη και φαγητό», τόνισε ο πολιτικός

https://russian.rt.com tokoutsavaki

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications