Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου που έψαχνε την καλή ζωή και το εύκολο χρήμα μεταφέρεται σε φυλακές ενηλίκων στην Κίνα

Σε κινεζικές φυλακές υψίστης ασφαλείας για ενήλικες μεταφέρεται η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης, παραβιάζοντας έναν από τους αυστηρότερους νόμους της περιοχής του Χονγκ Κονγκ.

Η δίκη του νεαρού μοντέλου ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου. Έως τότε, θα μεταφερθεί και θα παραμείνει σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κίνα.

«Είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση», παραδέχθηκε στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.
«Στην Ελλάδα, για αντίστοιχη περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών δεν έχει υπάρξει ποτέ αθωωτική απόφαση», επισήμανε ο ίδιος.

Στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου γίνεται 20 χρονών και θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων σε άλλες φυλακές.

Πριν δύο 24ωρα επικοινώνησε με τον δικηγόρο της και του μετέφερε την αγωνία της, καθώς η κατάστασή της θα αλλάξει άρδην προς το χειρότερο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.
Η 20χρονη συνελήφθη κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου στο αεροδρόμιο και στις αποσκευές της εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης 2,6 κιλών αξίας περίπου 300.000 ευρώ.Από τότε παραμένει κρατούμενη, αντιμέτωπη με κατηγορίες που επισύρουν ακόμη και ισόβια κάθειρξη.
Πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης εμφανίζεται ο «Ρουμάνος» τον οποίον γνώρισε η Ειρήνη στη Μυτιλήνη, ενώ σημείο κλειδί είναι η Αντίς Αμπέμπα, από όπου φαίνεται ότι παρέλαβε τον σάκο με τα ναρκωτικά.

Η ίδια υποστηρίζει ότι υπήρξε θύμα σε αυτή την υπόθεση:
«Με εκμεταλλεύτηκαν, δεν γνώριζα για τα ναρκωτικά» έχει υποστηρίξει, κατονομάζοντας εκείνους που η ίδια θεωρεί ότι τη μετέτρεψαν σε «βαποράκι».

Να σημειωθεί ότι περιπτώσεις σαν της Ειρήνης Μελισσαροπούλου έχουν ξανασυμβεί, δηλαδή να ρίξουν ναρκωτικά μικρής χασούρας σε ωραία κορίτσια με στόχο να πιαστούν από τις Αρχές ως αντιπερισπασμός για να περάσει ανενόχλητο την ίδια ώρα το κυρίως φορτίο και αυτές οι περιπτώσεις έχουν γίνει ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Ο 28χρονος «Ρουμάνος» την προσέγγισε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και με «δόλωμα» καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, κατάφερε να την κάνει υποχείριό του.
Το κορίτσι από τη Μυτιλήνη φέρεται ότι πίστεψε τις υποσχέσεις του και μετατράπηκε σε πειθήνιο όργανό του, ακολουθώντας πιστά κάθε εντολή του.

Μεταξύ αυτών των εντολών ήταν και το μακρινό ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ για τη μεταφορά της κοκαΐνης.
Μάλιστα, η διακίνηση ναρκωτικών φαίνεται ότι ήταν οικογενειακή υπόθεση για τον 28χρονο, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ειρήνη, στο κύκλωμα εμπλέκεται και ο πατέρας του.

Οι δυο τους φέρεται ότι τη συνόδευσαν ως την Αιθιοπία, όπου της παρέδωσαν το σακίδιο με τα ναρκωτικά για να το μεταφέρει στους επόμενους παραλήπτες στη μακρινή ασιατική χώρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications