ΗΠΑ:“Βουλιάζουν” στα χιόνια 10 Πολιτείες, τα αντίθετα γίνονται από αυτά που λένε οι πράκτορες περί κλιματικής αλλαγής!
ΗΠΑ:“Βουλιάζουν” στα χιόνια 10 Πολιτείες, τα αντίθετα γίνονται από αυτά που λένε οι πράκτορες περί κλιματικής αλλαγής!

Έβγαλαν μια θεωρία για κάποια τρυπά του όζοντος και καλά , και επι χρονιά πιπιλίζουν αυτή την ηλιθιότητα, και δώστε φόρους, ενώ στην ουσία το κλίμα της Γης επηρεάζεται από τις ηλιακές κηλίδες και από εποχές , πχ τωρα είμαστε στο κατώφλι της νέας εποχής παγετώνων, οι δήθεν ειδικοί και οι "επιστήμονες" δεν τα ξέρουν αυτά? γιατί επιμένουν για τρύπες του όζοντος και πράσινα άλογα? παριστάνουν και τους ειδικούς με τίτλους και στην ουσία παπαγαλίζουν ότι τους έχουν μάθει..

Σφοδρές χιονοπτώσεις σαρώνουν τις ΗΠΑ και έχουν ήδη προκαλέσει τεράστια προβλήματα στα αεροπορικά δρομολόγια σε τουλάχιστον 10 αμερικανικές Πολιτείες.

Στο επίκεντρο της βαρυχειμωνιάς περιοχές των μεσοδυτικών και νοτιοανατολικών Πολιτειών, ενώ οι βροχές αναμένεται ότι θα πλήξουν τις κεντρικές ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) προειδοποίησε ότι οι μετακινήσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Για τα μεσοδυτικά έχουν εκδοθεί προειδοποιήσεις για ισχυρούς ανέμους και χιονοθύελλες που αναμένεται να πλήξουν το Κάνσας, τη Νεμπράσκα, τη Βόρεια και τη Νότια Ντακότα, καθώς και τη Μινεσότα, όπως είπε ο μετεωρολόγος Μαρκ Τσέναρντ.

“Σήμερα το πρωί είχαμε ήδη χιόνι ύψους περίπου 25 εκατοστών και είναι πιθανόν να πέσει άλλο τόσο χιόνι απόψε το βράδυ”, πρόσθεσε. “Τα ταξίδια θα είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιοχές”, τόνισε.

Στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ (Τέξας, Λουιζιάνα, Μισισίπι και Αλαμπάμα) αναμένονται σφοδρές βροχές και υπάρχει κίνδυνος αιφνίδιων πλημμυρών.

Η θύελλα είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν 509 πτήσεις, ενώ παρουσιάστηκαν καθυστερήσεις και προβλήματα σε άλλες 2.300. Μόνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φορτ Γουόρθ του Ντάλας, στο Τέξας, ματαιώθηκαν 320 πτήσεις.

Ο κυβερνήτης του Κάνσας Τζεφ Κολίερ έχει κηρύξει την Πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

“Είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι όταν πλησιάζει ένα τέτοιο φαινόμενο. Ελπίζουμε ότι οι ταξιδιώτες θα έχουν τη σύνεση να προσέχουν τις προειδοποιήσεις και να μην θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο”, τόνισε ο Κολίερ.

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications