H απάνθρωπη συμπεριφορά της νύφης που οδήγησε στη ματαίωση του γάμου

Κάθε νύφη ονειρεύεται τον τέλειο γάμο. Θέλει όταν με το καλό φτάσει η μεγάλη εκείνη ημέρα, η πρώτη της νέας της ζωής, να είναι όλα στην εντέλεια, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Εκείνες που έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση μπορούν να αποταθούν σε έναν διοργανωτή γάμων ούτος ώστε να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους και να ξέρουν ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Πάντα όμως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που η νύφη ξεφεύγει, άλλες φορές λόγω υπερβολικού άγχους, άλλες πάλι λόγω χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα που μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και στην ματαίωση του μυστηρίου.

Μια τέτοια περίπτωση εξιστορεί στην ιστοσελίδα NotAlwaysRight.com μια διοργανώτρια γάμων. Περιγράφει τον τρόπο που μια νύφη αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο και εξελίχθηκε σε «bridezilla» (προκύπτει από συνδυασμό των λέξεων bride και Godzilla), όπως την χαρακτηρίζει.

Τα προβλήματα, όπως αναφέρει η διοργανώτρια γάμων που για ευνόητους λόγους διατήρησε την ανωνυμία της, ξεκίνησαν όταν η νύφη ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη της αδερφής της που προσπαθούσε εδώ και τρία χρόνια να μείνει έγκυος.

Η νύφη, ωστόσο, δεν χάρηκε καθόλου με το ευχάριστο αυτό συμβάν. «Υποθέτω πως δεν θα μπορέσεις να είσαι παράνυφη, γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με τα προβλήματα που θα σου προκαλέσει η εγκυμοσύνη σου», είπε απευθυνόμενη στην αδερφή της, σύμφωνα με την διοργανώτρια γάμων. Το βασικό πρόβλημα στα μάτια της είχε να κάνει με το φόρεμα, το οποίο θα έπρεπε να αλλάξει μέγεθος λόγω της κοιλίτσας της εγκυμονούσας...

Ακούγοντας όλα αυτά τα «ωραία» η αδερφή της νύφης έμεινε άναυδη και αποχώρησε από το μέρος χωρίς να πει κουβέντα. Η διοργανώτρια γάμων προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και συνέχισε να κάνει τη δουλειά της.

Λίγους μήνες αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς ένα περιστατικό αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της νύφης.

«Η bridezilla και η μητέρα της ήταν μαζί μου όταν το τηλέφωνο της μητέρας χτύπησε. Ζήτησε συγνώμη, σηκώθηκε από το γραφείο και πήγε να απαντήσει στην κλήση. Πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης μιλώντας στο τηλέφωνο. Προς το τέλος επέστρεψε στο γραφείο, άφησε κάτω το τηλέφωνο και έμοιαζε να κλαίει». Η άλλη της κόρη μόλις την είχε ενημέρωσε πως απέβαλε. Η διοργανώτρια γάμων δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για το τραγικό αυτό περιστατικό, ωστόσο υπήρχε ένα άτομο μέσα στο χώρο που δεν έδωσε σημασία. «Ωραία, λοιπόν, υποθέτω ότι θα μπορέσει να έρθει στο γάμο τώρα που δεν είναι πια έγκυος», είπε χωρίς ίχνος στεναχώριας στο πρόσωπό της η «bridezilla».

Το σχόλιο εξόργισε τη μητέρα της που έδειξε «απολύτως τρομοκρατημένη».

Με πολύ ήρεμη φωνή η μητέρα ενημέρωσε εκείνη τη στιγμή τη διοργανώτρια πως δεν θα χρειαστούν άλλο τις υπηρεσίες της καθώς δεν επιθυμεί πια να καλύψει το κόστος του γάμου.

Η νύφη τρομοκρατημένη άρχισε να τσιρίζει από πανικό, αλλά αυτό δεν έφτανε για να αλλάξει την απόφαση της μητέρας της.

Ο γάμος τελικά δεν έγινε καθώς 24 ώρες αργότερα, ο γαμπρός που είχε ενημερωθεί για την απάνθρωπη συμπεριφορά της μέλλουσας συζύγου του, αποφάσισε να τον ματαιώσει. «Ειλικρινά δεν μπορούμε να του ρίξουμε φταίξιμο γι’ αυτό», αναφέρει στο τέλος της ιστορίας η διοργανώτρια γάμων...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications