Φωτεινή Σφαίρα Αψηφά Όλη τη Γνωστή Λογική στην Ιαπωνία
Φωτεινή Σφαίρα Αψηφά Όλη τη Γνωστή Λογική στην Ιαπωνία

Μια σφαίρα ή ένα φωτεινό πλάσμα με πρασινωπή απόχρωση φαίνεται να είχε παγιδευτεί στον ουρανό πάνω από την ιαπωνική πόλη Niigata.

Η σφαίρα πλάσματος άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει στον ουρανό σκορπίζοντας πίσω της μία φωτεινή ουρά σαν την χρυσόσκονη της Τίνγκερμπελ από το γνωστό παραμύθι με τον Πίτερ Παν. Όσοι το είχαν αντιληφθεί, το κοιτούσαν με αμηχανία, καθώς δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι ακριβώς έβλεπαν. Η παρατήρηση ήταν επίσης ορατή σε άλλες περιοχές όπως Kanagawa, Chiba, Iwate και Akita.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το άγνωστο αντικείμενο συμπεριφέρθηκε με εξαιρετικά ιδιόμορφο τρόπο και δεν μπορούσε να εμπίπτει σε ένα συγκεκριμένο κριτήριο από αυτά που γνωρίζουμε για τα φαινόμενα του ουρανού.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστρονομικό Παρατηρητήριο της Ιαπωνίας, θα μπορούσε να είναι λαμπερό κομμάτι από συντρίμμια πυραύλων που πέφτουν ή εκτινάσσονται και καίγονται στην ατμόσφαιρα.

Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακτηθεί θραύσματα της μυστηριώδους «βολίδας», ενώ και η συμπεριφορά του αντικειμένου είναι εντελώς αφύσικη, με τρόπο που δεν μπορεί να περιγραφεί μέσω συμβατικών εξηγήσεων, αφού η διαδρομή που ακολουθεί είναι ανοδική.

Ποιο είδος πτώσης συντριμμιών, ή σπάνιων φαινομένων, συμπεριφέρεται έτσι; Και η απάντηση είναι εξαιρετικά μάλλον «κανένα».

Μία εξήγηση που θα μπορούσε να ταιριάζει είναι εκείνη που έδωσε ο Δρ Franklin Ruehl με Ph.D. Φυσικής, του πανεπιστημίου UCLA, σε άρθρο του για την Huffington Post, σχετικά με τις βιομορφές που ονομάζονται «μηδενικά» (Zeroid) που, σύμφωνα με τον ίδιο, κατοικούν στις εσοχές του ελεύθερου χώρου. Τα Zeroid έχουν αναπτύξει μια προστατευτική ασπίδα, είτε ηλεκτρομαγνητική είτε φυσική, για να τους επιτρέπει ένα ασφαλές πέρασμα μέσα από τον «κόσμο» τους στον δικό μας.

Αυτές οι πρωτογενείς βιομορφές που βρίσκονται παντού στο χώρο και στο διάστημα, μέσα και έξω από τους γαλαξίες, έχουν τεκμηριωθεί ευρέως εδώ και δεκαετίες και υπάρχουν αρκετά βίντεο και φωτογραφικές εγγραφές που το επιβεβαιώνουν.

Το γιατί οι αρχές προσπαθούν να κρύβουν ακόμα την ύπαρξή τους δεν έχει ακόμη κατανοηθεί.

Όπως και να έχει, παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί, με το συμβάν που έγινε πριν μερικά χρόνια (Οκτώβριος 2016), με πηγή προέλευσης τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό οργανισμό της Ιαπωνίας, το NHK News. Στην συνέχεια δείτε και το επόμενο βίντεο, όπου πιθανότατα είναι το ίδιο αντικείμενο από μετεωρολογική κάμερα:

ORBE DE PLASMA CRUZA EL CIELO DE JAPÓN DESAFÍA LA LÓGICA TERRENAL

Δείτε πιθανότατα το ίδιο αντικείμενο από μετεωρολογική κάμερα:

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications