Ελένη Τοπαλούδη: Bασανίστηκε και μετά έμεινε ζωντανή στη θάλασσα για 8 ολόκληρες ώρες

Ο 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της Ελένης Τοπαλούδη. Είχε καταφέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως τς δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η 21χρονη φοιτήτρια φέρεται να παρέμεινε ζωντανή στα βράχια επί 8 ολόκληρες ώρες, σύμφωνα με τον συνήγορος της οικογένειας, Αλέξη Κούγια. Όπως αποκάλυψε σήμερα ο δικηγόρος, στον ΣΚΑΪ, εφόσον ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας οφείλεται σε πνιγμό, τότε μεσολαβούν οκτώ ώρες από τότε που δέχθηκε τα χτυπήματα στο εξοχικό σπίτι.

Αν, λοιπόν, όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο θάνατος της Ελένης Τοπαλούδη προήλθε από πνιγμό, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα. Ο κ. Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της κοπέλας, αλλά η φοιτήτρια μπόρεσε να αντισταθεί. Στο μεταξύ, ο 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της Ελένης Τοπαλούδη.

Είχε καταφέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί. Τα αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν όπως αναγράφεται σε έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάστηκε στο Λιμεναρχείο Ρόδου.

Ταυτόχρονα ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι στους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

Εντόπισαν και γενετικό υλικό των δύο ανδρών όπως και της κοπέλας τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο την είχαν μεταφέρει από το σπίτι της στους Πευκούς και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν τη ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα. Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν οι καταθέσεις των κατηγορουμένων κατά τη διάρκεια της κατά αντιπαράσταση εξέτασής τους, όπου παραδέχονται το έγκλημα αλλά έχουν διαφορετική εκδοχή για το δράστη «δείχνοντας» ο ένας τον άλλο.

Ο 19χρονος φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: «Πήγε και πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και της το έβαλε στο λαιμό. Την απείλησε. Την κάρφωσε και μετά πέταξε το μαχαίρι με δύναμη κάτω.

Η Ελένη φώναξε βοήθεια. Μετά εκείνος την έπιασε από το λαιμό και τη χτυπούσε στον τοίχο. Εκείνη τη στιγμή του είπα: σταμάτα». Ο 21χρονος υποστηρίζει: «Τη χτύπησε στο σαγόνι και η Ελένη λιποθύμησε. Μετά την έπιασε κεφαλοκλείδωμα, όσο ήταν αναίσθητη και τη χτυπούσε στο κεφάλι με τρόπο που μπορούσε να τη σκοτώσει. Εγώ είχα σοκαριστεί και δεν αντιδρούσα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications