Αγρίμι εντός εαυτού πλάκωσε στο ξύλο όλη την οικογένεια του!!!
Αγρίμι εντός εαυτού πλάκωσε στο ξύλο όλη την οικογένεια του!!!

Πολλά άτομα έχουν πάνω απο το μεσώ όρο να εκδηλώσουν βίαιη συμπεριφορά που οδηγεί είτε σε ξύλο είτε σε εγκλήματα κτλ κτλ, αυτό οφείλεται στην βάρβαρη ράτσα τους ! αν και εδώ μιλάμε για Αλβανό έχει πολλούς ελληνόφωνους ίδιας ράτσας με αυτόν ,με "καθαρό ελληνικό DNA" σύμφωνα με την μαρξιστική προπαγάνδα..

Aν και όλοι αυτοι κρύβουν την αληθινή φύση τους και παριστάνουν τους πολιτισμένους, (εκτός από αυτούς που το δείχνουν οτι ειναι αδίσταχτοι φιλοχρήματοι υλιστές κτλ και λένε βωμολοχίες συνεχεία με το παραμικρό) υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να εκδηλωθούν: να τους μεθύστε! και τοτε θα βγαλουν την αληθινή φύση τους...

Σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο προκάλεσε στις 5.000 τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων ένας 52χρονος Αλβανός, ο οποίος καυγάδισε έντονα με όλη την οικογένειά του στο σπίτι τους στον Βόλο και άρχισε να μοιράζει… γροθιές!

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του στο αστυνομικό τμήμα της πόλης η 50χρονη σύζυγός του και οι δύο γιοι τους ηλικία 25 και 20 χρόνων, ο «πάτερ φαμίλιας» βγήκε εκτός εαυτού και τους χτύπησε όλους με τα χέρια του χωρίς ωστόσο να τους προκαλέσει σοβαρά τραύματα!

Μετά την καταγγελία, επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν στο σπίτι τον 52χρονο αλλοδαπό και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Βόλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications