53χρονος κρεμάστηκε επειδή η γυναίκα του τον κατήγγειλε για το βιασμό της 10χρονης κόρης της
53χρονος κρεμάστηκε επειδή η γυναίκα του τον κατήγγειλε για το βιασμό της 10χρονης κόρης της

Συγκλονίζει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Θριάσιο, όταν βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη απέναντι από το νοσοκομείο ένας 53χρονος άνδρας.

Ο άνδρας προχώρησε στο απονενοημένο βήμα όταν η σύζυγός του κατήγγειλε ότι ο άντρας της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης που έχει από τον πρώτο γάμο της.

Ο 53χρονος φέρεται να της υποσχέθηκε ότι δε θα το ξανακάνει, ωστόσο, η γυναίκα δεν τον πίστεψε και τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη, η οποία είχε μια κόρη 10 ετών, από τον πρώτο της γάμο. Μαζί με τον 53χρονο είχαν αποκτήσει ένα αγοράκι, 2 ετών.

Έκανε την απειλή πράξη

Χθες το βράδυ, η γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της δυτικής Αττικής και φέρεται να κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης της. Μάλιστα, είχε ενημερώσει τον 53χρονο ότι θα κάνει την καταγγελία.

Εκείνος φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, αλλά της ζήτησε να μην πάει στην αστυνομία και της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει. Μάλιστα, απείλησε πως αν η 35χρονη προχωρούσε στην καταγγελία, θα έβαζε τέλος στη ζωή του…

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων και το 10χρονο κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, για διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της μητέρας της.

thecaller

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications