Περίεργο βίντεο από κάμερα ασφαλείας ίσως δείχνει έναν χρόνο-ταξιδιώτη!
Περίεργο βίντεο από κάμερα ασφαλείας ίσως δείχνει έναν χρόνο-ταξιδιώτη!

Το πρόγραμμα Pegasus(Πήγασος) ήταν ένα ταξινομημένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης που διοργάνωσε η Υπηρεσία Προηγμένων Έργων Έρευνας, γνωστότερο με το αρκτικόλεξο DARPA, με το οποίο το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών κατόρθωσε να κάνει ταξίδια στο χρόνο.

Ο Andrew Basiago, δικηγόρος στο Seattle των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια ότι, στην ηλικία μεταξύ 7 και 12 ετών, συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, στο οποίο, όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο,είχε δηλώσει ότι 1968-1972, συμμετείχε σε πολλά πειράματα που τον οδήγησαν να ταξιδέψει μέσα στο χρόνο, το χώρο, ακόμη και σε παράλληλα σύμπαντα.

Ο στόχος του προγράμματος Πήγασος ήταν να μελετήσει την επίδραση του χρόνο-ταξιδιού και της τηλεμεταφοράς .«Εκπαίδευαν παιδιά μαζί με ενήλικες με σκοπό να βγάλουν συμπεράσματα για τις φυσικές και ψυχικές επιρροές που είχαν τα ταξίδια στο χρόνο στα παιδιά», «Επίσης, τα παιδιά είχαν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους ενήλικες από την άποψη προσαρμογής τους στις μετακινήσεις που πραγματοποιούσαν στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον». Σύμφωνα με τον Basiago, τα παιδιά επιλέχθηκαν ειδικά για την ικανότητά τους να προσαρμοστούν στις εντάσεις της μετακίνησης μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος.

Ο Alfred Webre, δικηγόρος, που ειδικεύεται στην «εξωπολιτική» και στα θέματα που σχετίζονται με την εξωγήινη παρουσία στη Γη, πιστεύει ότι η τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στο χρόνο είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια, αλλά αποκρύπτεται καλά από το Ειδικό Τμήμα Αμύνης της κυβέρνησης.

«Το Τμήμα Αμύνης το λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια. Ο Donald Rumsfeld το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει αλεξιπτωτιστές στη μάχη», συμπλήρωσε. Ο Basiago είπε ότι συμμετείχε σε 8 διαφορετικά ταξίδια στο χρόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πρόγραμμα. Κυρίως, τα ταξίδια του γινόντουσαν μέσω μίας μηχανής η οποία είχε κατασκευαστεί με βάση κάποια έγγραφα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του Nikola Tesla στη Νέα Υόρκη, μετά το θάνατό του το Γενάρη του 1943.

«Η μηχανή αποτελούνταν από δύο γκρι βραχίονες, περίπου 2.5 μέτρα μήκους, με ένα κενό περίπου 3 μέτρων ανάμεσά τους, όπου μία ακτινοβολία (ενέργεια) μεταδιδόταν διάχυτα προς το σύμπαν με την ιδιότητα να μπορεί να κάμπτει το χωροχρόνο, όπως είχε ανακαλύψει ο Tesla.

Ο Basiago, είπε, ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα πηδούσαν μέσα στη συσκευή και όταν η “πύλη” έκλεινε, βρισκόντουσαν αυτομάτως σε μία άλλη τοποθεσία.

Νέα στοιχεία για τους χρόνο-ταξιδιώτες
Το περίεργο βίντεο ανέβηκε αρχικά στο YouTube από το δημοφιλές κανάλι ApexTV. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, το βίντεο το έστειλε ένας υπεύθυνος ασφαλείας μιας αποθήκης στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Ο φύλακας, ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε ότι είδε τον χρόνο-ταξιδιώτη να χρησιμοποιεί μια συσκευή τηλεμεταφοράς και να εξαφανίζεται από την πραγματικότητα μας.«Πρόσφατα, μας έστειλε αυτό το μυστηριώδες μήνυμα και δείχνει αυτό που κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι απόδειξη ενός χρόνο-ταξιδιώτη σε βίντεο» στην περιγραφή του βίντεο.

Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε τον υποψήφιο χρόνο-ταξιδιώτη που φορά ένα μαύρο φούτερ, να ψάχνει κάτι στο στο έδαφος(σαν το είχε κρύψει), μη λαμβάνοντας υπόψη τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου. Ο άνθρωπος φαίνεται βρίσκει κάποιο είδος συσκευής και αρχίζει να αναβοσβήνει ένα πολύ έντονος φως και ο άνδρας εξαφανίζεται, οδηγώντας πολλούς να αναρωτηθούν αν ταξίδεψε μέσα στο χρόνο ή μια άλλη πραγματικότητα, μπορείτε να ακούσετε τον φρουρό που λέει στο βίντεο "Έφυγε".

Πραγματικό βίντεο;
Υπήρξαν πολλοί χρήστες που είπαν ότι οι εικόνες έδειχναν σαφώς έναν ταξιδιώτη του χρόνου να εξασφαλίζονται στο βίντεο και ειναι πραγματικό. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ξεκινήσει η διαμάχη, καθώς μετά άλλοι έλεγαν ότι το κανάλι του YouTube ApexTV δημοσιεύει μόνο παραπλανήσεις, εδώ να σημειωθεί ότι παντα έτσι κάνουν σε "ενοχλητικές αλήθειες" στέλνουν ορδές troll να λένε για fake news ακόμα και ψεύτικα προφίλ, οχι μονο στο YouTube άλλα παντού ...

Λόγω του μεγάλου όγκου σχολίων, το ApexTV απάντησε ότι ο λόγος της θολής εικόνας και παραμορφωμένης φωνής είναι για να κρατήσει μυστική την τοποθεσία και την ταυτότητά του ο αποστολέας, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει την προσωπική του ασφάλειά.Επιπλέον, αυτό θα ήταν ένα από τα πολλά βίντεο που δείχνουν υποτιθέμενους χρόνο-ταξιδιώτες και έχουν αναφερθεί ευρέως από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως το Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, The Sun η NZ Herald εκεί γιατί δεν ενοχλήθηκαν? .. Και εξηγεί ότι το κανάλι του ApexTV για μια ακόμη φορά εχει αποδείξεις ότι το ταξίδι στο χρόνο υπάρχει.

Αναμφισβήτητα, αυτό το νέο βίντεο θα δημιουργήσει για άλλη μια φορά διαμάχη .Παρόλο που υπάρχουν στοιχειά για ταξίδι στο χρόνο, και επίσης ότι το πρόγραμμα Pegasus είναι πραγματικό και ότι ίσως εξακολουθεί να είναι ενεργό. Από εκεί και πέρα ας κρίνει ο καθένας για το αν ειναι αληθινό η οχι, και οχι να του επιβάλουν άλλοι..

 ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications