Το Αδίστακτο Σύστημα Των Διαταραγμένων Πολιτικών Παραποιεί Τις Λέξεις Όπως Του Βολεύει
Το Αδίστακτο Σύστημα Των Διαταραγμένων Πολιτικών Παραποιεί Τις Λέξεις Όπως Του Βολεύει

Το ότι τελευταίως έχουν αλλάξει έννοια κάποιες λέξεις με το έτσι θέλω κάποιων, το έχετε αντιληφθεί. Λέξεις όπως, ρατσισμός, φασισμός, ομοφοβικός, οι δήθεν προοδευτικοί, με την απαραίτητη προπαγάνδα των δικών τους δημοσιογράφων στα λεγόμενα συστημικά ΜΜΕ, προσπαθούν να τις φέρουν στα μέτρα τους.

Έχουμε δυο πρόσφατα παραδείγματα που δεν στέκουν με βάση την λογική.
Το ένα είναι η περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου, όπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται για ομοφοβικό έγκλημα, ενώ μόνο τέτοιο δεν ήταν (αν ήταν έγκλημα).
Ένα κάρο δηλώσεις από ομοφυλόφιλους και ομοφυλοφιλικές οργανώσεις αλλά και πορείες. Διαμαρτύρονταν για τις κλωτσιές που δέχτηκε το μέλος τους, θέλοντας να πείσουν την κοινή γνώμη πως πρόκειται για ομοφοβικό έγκλημα, απειλώντας μάλιστα και... τους νοικοκύρηδες (!!)

Η πραγματικότητα βέβαια είναι, ότι αυτοί που τον κλώτσησαν, θεώρησαν πως επρόκειτο για ληστή (θα αποφανθεί το δικαστήριο γι αυτό) και όχι για ομοφυλόφιλο. Δεν τον γνώριζαν άλλωστε.

Η τρομοκρατία και το μπούλινγκ (άλλη μοδάτη λέξη αυτή πάλι) που δέχτηκε ο χρυσοχόος που στα καλά καθούμενα μέσα στην σαστιμάρα του κατηγορείται για ομοφοβικός φονιάς δε λέγεται. Τι χαρτάκια υβριστικά του πετούσαν, τι μπογιές στο μαγαζί του που καταστράφηκε... Τα έχετε δει στην επικαιρότητα εκείνων των ημερών.

Η άλλη περίπτωση, είναι αυτή του γνωστού τηλεοπαδού του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά.
Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω πως, είμαι ΠΑΟΚτσής από τα γεννοφάσκια μου και όπως καταλαβαίνετε, δεν γράφω με διάθεση να του συμπαρασταθώ οπαδικά. Για την εν λόγω εκπομπή αλλά και για παρόμοιες οπαδικές εκπομπές δε, καμία εκτίμηση δεν τρέφω και θεωρώ πως δεν θα πρέπει να υπάρχουν τέτοιες εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Όμως... η φράση που ξεστόμισε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο αποκαλώντας τον "πίθηκο" από που κι ως που θεωρείται ρατσιστική; Σαφώς και είναι υβριστική. Ρατσιστική όμως από που κι ως που; Η κίνηση του Θανάση που θύμωσε τον Τσουκαλά, ήταν που ο γνωστός για τον ενθουσιασμό του μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ, χοροπηδούσε μετά από μια εντυπωσιακή του ενέργεια στο παιχνίδι.

Αποδεικνύεται εύκολα το ότι δεν ήταν ρατσιστική η βρισιά, από την παρακάτω κουβέντα του Τσουκαλά όπου είπε "ξεφτιλίζεις και τον αδερφό σου με αυτά που κάνεις". Πράγμα που δείχνει, ότι τον Γιάννη τον αδερφό του τον έχει σε εκτίμηση... το ίδιο χρώμα έχει κι αυτός...Χαζό -και ύποπτο- επίσης να θεωρείται ρατσιστική φράση, όταν στον Ολυμπιακό υπάρχουν έγχρωμοι παίχτες με το τσουβάλι. Οπότε, η βρισιά δεν απευθυνόταν σε κάποιον έγχρωμο, αλλά σε κάποιον Παναθηναϊκό απλά.

Κι όμως, κινητοποιήθηκαν όλοι, από πρωθυπουργό μέχρι και Άρειο Πάγο παρακαλώ, για την ρατσιστική λέει επίθεση...
Θα μας τρελάνετε ρε σεις;
Πάτε να γεμίσετε ενοχές την κοινωνία σε κάθε ευκαιρία κάνοντας το μαύρο, άσπρο;
Όποιος δεν συμφωνεί με τις Πρέσπες, είναι φασίστας. Όποιος δεν συμφωνεί με την παράνομη -καθ΄όλα- μετανάστευση, ξενοφοβικός και ρατσιστής. Όποιος θεωρεί ότι δεν είναι σωστό και δεν βοηθάει την κοινωνία μας η προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα παιδάκια, με τις παρελάσεις, είναι ομοφοβικός.

Τέτοια λαμόγια δεν έχει ξαναβγάλει η πλάση.... Τύφλα να χει ο Γκέμπελς δηλαδή (υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ), με το γνωστό ρητό "πες πες, κάτι θα μείνει".
Κάθε τόσο μας δίνουν να καταλάβουμε πως είναι αδίστακτοι και πως γράφουν στα παλιά τους παπούτσια κάθε ίχνος λογικής.

Αλλά γιατί παραξενευόμαστε...; Μόνο αυτά τα τρελά θα μπορούσαν να συμβούν, από την στιγμή που κυβερνά μια διαταραγμένη και παλαβή μειοψηφία, που είναι όργανο ξεκάθαρα, ξενόφερτων ιδεών και σχεδίων, και όχι ο Λαός με την ηθική του.
Το ότι συμβαίνουν τα παραπάνω, οφείλεται εν πολλοίς και στην αντιπολίτευση, που έχει λερωμένη την φωλιά της ως προσκυνημένη στα παραπάνω ξενόφερτα σχέδια, που όχι μόνο δεν αντιδρά στην παλαβομάρα, αλλά συμφωνεί με αυτήν ενίοτε, φοβούμενη μην δυσαρεστηθούν τα ξένα αφεντικά.

Μόνο οι αδέσμευτοι και λογικοί Έλληνες θα μπορέσουν να ανατρέψουν αυτή την τρέλα που μας κυβερνά, η οποία, όχι μόνο θέλει την υπακοή μας, αλλά και την ψυχή μας την ίδια για να μας κάνει ίδιους σαν κι αυτούς. Αφύπνιση τώρα, για να σωθεί η επόμενη γενιά.-
Από το /mati-grnews

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications