Τι κατέθεσαν ο οδηγός ταξί και ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για το «περίεργο» βράδυ τους
Τι κατέθεσαν ο οδηγός ταξί και ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για το «περίεργο» βράδυ τους

Τα όσα συνέβησαν τις κρίσιμες ώρες της 13ης Νοεμβρίου από τη δική του πλευρά ο καθένας περιέγραψαν στην ανακρίτρια ο οδηγός ταξί και ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και ασέλγειας σε βάρος του, ηθοποιός Γιώργος Καρκάς.

Οι δύο «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης συμφωνούν σε τρία σημεία:

Στο πως ο ηθοποιός βρέθηκε στο ταξί του 24χρονου, στη διαδρομή που έκαναν και στην κατάληξή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ωστόσο, στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια ο οδηγός του ταξί περιγράφει πως άρχισε σιγά- σιγά να χάνει τον έλεγχο του σώματός του και στη συνέχεια της συνείδησής του.

Όπως λέει, έχει μεγάλο κενό μνήμης. Κατάφερε να φτάσει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που εφημέρευε όταν πλέον ο 29χρονος ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο ταξί.

Όταν όμως έφτασαν στο νοσοκομείο, ο οδηγός έχει ξανά κενό μνήμης και περιγράφει ότι τον ξύπνησε ο γιατρός στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκρατείου.

«Όταν ξύπνησα ένιωθα έντονο πόνο στο κεφάλι και το σώμα μου παραλυμένο», καταθέτει και προσθέτει:

«Καταλήφθηκα από πανικό και όντας πολύ αναστατωμένος βγήκα από το νοσοκομείο για να διαπιστώσω αν μου λήστεψε το ταξί ή τα πράγματα.

»Επέστρεψα στο νοσοκομείο, αλλά δεν νοσηλεύτηκα γιατί ήθελα να γυρίσω σπίτι μου να ηρεμήσω. ( …) Μετά από πολλές ώρες άρχισα να συνέρχομαι από τις ναρκωτικές ουσίες που μου είχε ρίξει στον καφέ.

»Την επόμενη μέρα πήγα στην Αστυνομία και κατέθεσα και πήγα στον ιατροδικαστή.

»Ο ιατροδικαστής, μετά την εξέτασή μου με ενημέρωσε ότι ο δράστης είχε ασελγήσει πάνω μου παρά φύσει, προφανώς με κάποιο αντικείμενο και τότε για πρώτη φορά συνειδητοποίησα το μέγεθος του περιστατικού που μου είχε συμβεί».

Το θύμα δηλώνει ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του δράστη.

Όμως, στην απολογία του, ο Γιώργος Καρκάς περιγράφει μια μεγάλη διαδρομή με πολλές στάσεις στη διάρκεια της οποίας, εκείνος και ο οδηγός του ταξί έχουν «μια συζητήση χαλαρή, φιλική, αλλά όχι ερωτική», περιγράφει ότι σταμάτησαν για περίπου μισή ώρα σε ένα sex shop όπου ο ηθοποιός αγόρασε διάφορα αντικείμενα και ο οδηγός περίμενε στο ταξί και ακολούθως στο Μοναστηράκι κατέβηκαν και οι δύο και έφαγαν σε ένα μαγαζί, το οποίο κατονομάζουν αμφότεροι.

«Στα πλαίσια της συζήτησής μας αναφερθήκαμε στις σ-ξουαλικές μας προτιμήσεις και στις εμπειρίες μας και εκείνος μού ανέφερε ότι είχε συνευρεθεί και με άνδρες και με γυναίκες, ακόμα και ταυτόχρονα.

»Όταν τελειώσαμε το φαγητό, ξαναμπήκαμε στο ταξί και τον ρώτησα αν είχε ακουστά την περιοχή της Αγίας Αννας και αν ξέρει τί γίνεται εκεί.

»Εκείνος μου απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφασίσαμε να πάμε εκεί. »Στη διαδρομή η κουβέντα μας συνέχισε να είναι φιλική και ήρεμη, ήμασταν και οι δύο νηφάλιοι. »Όταν φτάσαμε στην περιοχή της Αγίας Άννας κάτσαμε για κανένα δεκάλεπτο και συζητούσαμε μέσα στο ταξί και μετά κατεβήκαμε και οι δύο απ΄το ταξί.

»Πήγαμε στο δασάκι που βρίσκεται εκεί, εγώ χαιρέτισα κάποια άτομα και πιάσαμε κουβέντα.

»Σ’ αυτό το χρόνο ο οδηγός του ταξί ήταν δίπλα μου στα δύο- τρία μέτρα».Ο οδηγός του ταξί περιγράφει τη στάση στην περιοχή της Αγίας Άννας ως εξής:«Ο δράστης με οδήγησε στη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο απομακρυσμένο και ερημικό, όπου υπήρχαν μόνο παρκαρισμένες νταλίκες και εγκαταλελειμένα κτίρια.

»Ο δράστης με έπιασε από το σβέρκο και ένιωσα πάλι την έντονη δυσοσμία και μου είπε «σ’ευχαριστώ για την υπομονή σου».

»Εκεί κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μου πρότεινε να πάω μαζί του.»Εγώ αρνήθηκα και εκείνος απομακρύνθηκε για λίγη ώρα.

»Τον θυμάμαι να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο ή θάμνο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και με κοιτούσε. »Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να φύγω, αλλά άρχισα να ζαλίζομαι υπερβολικά και κόπηκαν τα πόδια μου.

»Επειδή δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω έριξα πίσω το κάθισμα και ξάπλωσα για να ηρεμήσω. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα.

»Κάποια στιγμή άρχισα να ξυπνάω. Όταν ξύπνησα βρήκα τον δράστη να μου έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να με χαϊδεύει.

»Κατάλαβα τί συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και είπα αρκετά ως εδώ. Αυτός φάνηκε να εκνευρίζεται και έβαλε το χέρι του στην τσέπη.

»Μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ φοβούμενος για τη ζωή μου ξεκίνησα να οδηγώ το ταξί, ακολουθώντας τις οδηγίες του».

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής όμως ο κατηγορούμενος λιποθύμησε. Τότε ο οδηγός τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications