Τι Κρύβει η Τεράστια Καταπακτή που Εντοπίστηκε στην Ανταρκτική; (video)
Τι Κρύβει η Τεράστια Καταπακτή που Εντοπίστηκε στην Ανταρκτική; (video)

Δομές και περίεργα ευρήματα που, κατά καιρούς, εντοπίζονται στην Ανταρκτική, προσθέτουν στην παγωμένη ήπειρο κάθε φορά και ένα ακόμα μυστήριο.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτή τη φορά, το UFOmania – The truth is out there κανάλι του YouTube εντόπισε κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο και σκοτεινό.Πρόκειται για μία δομή η οποία φαίνεται να έχει σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου με μήκη πλευρών 16 Χ 9 μέτρα, σύμφωνα με τα εργαλεία που δίνει το Google Earth για σχετικές μετρήσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, το περίεργο εύρημα είναι σκοτεινό και δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για μία τεράστια είσοδο ή καταπακτή που οδηγεί κάπου κάτω από την επιφάνεια.

Είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό γεωλογικό φαινόμενο;

Το έφτιαξαν κάποιοι και αν ναι, ποιοί; Με ποιο σκοπό; Είναι μία σύγχρονη δομή ή μία αρχαία κατασκευή; Οδηγεί κάπου; Και αν ναι, τι κρύβει στο εσωτερικό της;.

Οι συντεταγμένες δίνονται μέσα στο βίντεο αλλά και στην φωτογραφία επάνω, οπότε ο καθένας μπορεί, αν θέλει, να εξερευνήσει ο ίδιος την περιοχή και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Παρακολουθείστε το βίντεο όπου σας κάνει μία πρώτη περιήγηση ώστε να έχετε μία σαφή εικόνα της μυστηριώδους δομής:Perfect Rectangular entrance to an underground base found in Antarctica

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications