ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  Ρουβίκωνας: Δεν είναι ποινικό αδίκημα να κάνουμε έλεγχο σε αστυνομικούς
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ρουβίκωνας: Δεν είναι ποινικό αδίκημα να κάνουμε έλεγχο σε αστυνομικούς

Το περιστατικό ελέγχου αστυνομικών από μέλη του Ρουβίκωνα, πριν από μερικές ημέρες, σχολίασε μέσω ανάρτησης στο Facebook ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας, σημειώνοντας ότι είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

«Ποιο ακριβώς είναι το ποινικό αδίκημα,όταν θες να εξακριβώσεις ποιοι είναι αυτοί που κάθονται και παρακολουθούν το σπίτι σου με κράνη και φούλ φέις, την ίδια ώρα μάλιστα που δέχεσαι απειλές από φασίστες που γράφουν απειλητικά συνθήματα στις εισόδους των κατοικιών μας;», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοφανές αυτό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή του Ζωγράφου. Η αναρχική συλλογικότητα ειδοποιήθηκε ότι δύο «ύποπτα» άτομα με μηχανάκι βρίσκονται έξω από το σπίτι μέλους του Ρουβίκωνα. Αμέσως έσπευσαν και.. περικύκλωσαν τους δύο επιβαίνοντες στη μοτοσυκλέτα, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μέλη φασιστικής οργάνωσης.

Στη συνέχεια τα μέλη του Ρουβίκωνα ζήτησαν από τα δύο άτομα να δείξουν τις ταυτότητές τους, πράγμα το οποίο έκαναν και απεδείχθη ότι είναι αστυνομικοί.

Παράλληλα ο Ρουβίκωνας ανήρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου βίντεο από το συγκεκριμένο περιστατικό, και κείμενο στο οποίο προειδοποιεί την ΕΛΑΣ: «Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί».

Oι δικαστάδες δεν θα επέμβουν; Η συμμορία των αναρχικών περικυκλώνει!! -με προφανείς δολοφονικές προθέσεις- δύο άτομα που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, και δεν βλέπουν οι δικαστάδες ποινικό αδίκημα; (δηλαδή έχουμε δεδικασμένο; μπορώ κι εγώ με την παρέα μου από σήμερα να περικυκλώνω όποια άτομα δεν μου αρέσει η φάτσα τους και να ζητάω ταυτότητες και να τα ρωτάω τι δουλειά έχουν στη γειτονιά μου;) Στη συνέχεια τα μέλη της συμμορίας ασκούν αστυνομικό έλεγχο (ζητούν τις ταυτότητες των ατόμων) και μάλιστα τα ...ανακρίνουν!!, και τα δύο άτομα «πέφτουν σε αντιφάσεις», και ούτε εδώ (στο ότι τα ανακρίνουν) βλέπουν οι δικαστάδες ποινικό αδίκημα;

Η λεγόμενη δικαιοσύνη στην Ελλάδα ειναι ανύπαρκτη για τους άκρως επικινδύνους συμμορίτες από πολλές απόψεις , η αστυνομία μαζί με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος οχι μονο ειναι συνεργός στην εισβολή χιλιάδων λαθρο, και καλύπτει οπού ειναι δυνατό εγκλήματα λαθρο, άλλα καλύπτει και παίρνει εντολές από τους συμμορίτες που δρουν ανεξέλεγκτα παντού, ακόμα και στο ίντερνετ που πολεμούν ανεξάρτητες πήγες με κάθε τρόπο, και επίσης κάνουν μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων και δήθεν fake news ότι ενοχλεί, και αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν, να σας ενημερώσουμε ότι μεταξύ άλλων και ο χώρος της "υγείας" παίρνει εντολές από συμμορίτες, για όλα αυτά υπάρχουν στοιχειά στο ίντερνετ και βλέπεις πως ενεργούν για αυτούς τους "έξυπνους" που θα πουν το μασονικό "θεωρίες συνωμοσίας", μονο οι κοιμισμένοι που διαβάζουν τις 'έγκυρες πήγες' τους δεν τα βλέπουν( στην πρώτη θέση οι κρυφό-κομμουνιστικές ιστοσελίδες τους ), και επαληθεύουν ιστορικά όλους αυτούς που έλεγαν τι εστί συμμορίτες και δεν τους ήθελαν στην κοινωνία εκτός ότι ειναι αγρίμια και μη φυσιολογικοί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications