Ραχήλ Μακρή για την αποβολή μαθητών στον Γέρακα: «Ελάτε να αποβάλετε και εμένα. ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ. Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία»
Ραχήλ Μακρή για την αποβολή μαθητών στον Γέρακα: «Ελάτε να αποβάλετε και εμένα. ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ. Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία»

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή, Υποψήφιας Δημάρχου Παλλήνης - Γέρακα - Ανθούσας, για την αποβολή μαθητών του 1ου Λυκείου Γέρακα, για πατριωτικά συνθήματα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου:

"Τελικά, οι μαθητές του 1ου Λυκείου Γέρακα, προχώρησαν 01/11/2018 με απόφαση του 15μελούς τους, σε κατάληψη του σχολείου με αίτημα την άρση της αποβολής των συμμαθητών τους, επειδή φώναζαν πατριωτικά συνθήματα πριν από την μαθητική παρέλαση.

Είναι...φανερό, ότι τα φαινόμενα στοχοποίησης μαθητών ξεκινάνε από το Υπουργείο Παιδείας και αποβλέπουν την καταστολή κάθε δημοκρατικής έκφρασης πατριωτικών αισθημάτων.

Ο στόχος μέσω των παιδιών είναι να επηρεαστούν και οι γονείς τους και να δημιουργηθεί κλίμα αυτολογοκρισίας και εθνικής υποχωρητικότητας.

Είναι φανερό, από το βίντεο ότι οι μαθητές εξέφρασαν καθόλα δημοκρατικά και αυτονόητα πατριωτικά αιτήματα που προφανώς ενοχλούν μια κυβέρνηση η οποία έχει μετατρέψει τα παιδιά σε πειραματόζωα εθνομηδενισμού και κοινωνικού εκφυλισμού, όπως στην περίπτωση της Μυτιλήνης, που υποχρεώθηκαν να φορέσουν αγοράκια του Δημοτικού φουστάνια για να διδαχθούν την ρευστότητα των έμφυλων ταυτοτήτων που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Είναι φανερό, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών
ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ. Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία λοιπόν.

Ελάτε να αποβάλετε και μένα.
Ραχήλ Μακρή
Υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης – Γέρακα - Ανθούσας
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης "

ΠΗΓΗ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications