«Πρόσφυγες» αρνούνται να μεταφερθούν στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι όταν φτάσουν εκεί θα πρέπει να… δουλέψουν
«Πρόσφυγες» αρνούνται να μεταφερθούν στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι όταν φτάσουν εκεί θα πρέπει να… δουλέψουν

Περίπου 71 «πρόσφυγες» από την Μέση Ανατολή δήλωσαν άρνηση να μεταφερθούν από την Αυστραλία στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι αφού φτάσουν εκεί θα πρέπει να δουλέψουν καθώς δεν λάβουν κανένα κοινωνικό επίδομα.

Η μετακίνηση των… προσφύγων γίνεται βάσει συμφωνίας που είχε υπογράψει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα με την Αυστραλία τους τελευταίους μήνες της παραμονής του στο Λευκό Οίκο βάσει του οποίου 1250 άτομα από τη Μέση Ανατολή θα μεταφέρονταν στις ΗΠΑ.

Οι «πρόσφυγες» όλοι άρεννες και σε νεαρή ηλικία κρατούνταν σε διάφορα κέντρα κράτησης στα νησιά Manus και Nauru της Αυστραλίας.

Όπως αναφέρεται 71 από αυτούς αρνούνται να μεταφερθούν στις ΗΠΑ μόλις έμαθαν ότι δεν θα υπάρξει κανένα επίδομα και θα πρέπει να δουλέψουν για τα προς το ζην.

pronews.gr

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Η κοροϊδία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ,Ζ, Έως ποτέ?? Οι δυο αυτοί Εβραίοι, όπως σχεδον σε ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΤΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SABATIAN - FRANKISTS, TO EBRAIKO ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗΕ DEATH CULT ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΚΑΙ Ο BILL GATES EIΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΕ SILICON VALLEY, THE FEDERAL RESERVE, AYTOI ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ. ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΙΝΝΑΣ. ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΑΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ?? ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!. Τι κατάφερε ο ΜΑΟ?? Να θανατώσει 80 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ Κινέζους. BILL GATES PLANS TO EXTERMINATE 7 BILLION PEOPLE!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications