Μια τραγική περίπτωση τηλεπαθητικού ονείρου…
Μια τραγική περίπτωση τηλεπαθητικού ονείρου…

Mια τραγική περίπτωση τηλεπαθητικού ονείρου είχε προβληματίσει ολόκληρη την Αμερική και είχε γίνει πρωταρχικό θέμα συζήτησης, όχι μόνο στα κοσμικά σαλόνια και στους πνευματιστικούς κύκλους, αλλά και σε όλα τα σπίτια των απλών ανθρώπων.

Ο John Gallagher, ένα πλουσιότατος ασφαλιστής από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, είχε μεταβεί στην Αγγλία, για να διεκπεραιώσει διάφορες επαγγελματικές του υποθέσεις.

Ο John, αφού ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του στο Λονδίνο, επέστρεφε πίσω στην πατρίδα του με το υπερωκεάνιο “Queen Mary”, που πραγματοποιούσε το παρθενικό του ταξίδι, πλέοντας από το Southampton για Νέα Υόρκη, στις 27 Μαΐου του 1936.

Την πρώτη κιόλας νύχτα του στο πλοίο είδε ένα τρομακτικό όνειρο: δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα και ο γιος του, που επέβαινε σ’ ένα από αυτά, σκοτώθηκε ακαριαία κατά τη σύγκρουση. Ιδιαιτέρως ανήσυχος, με το πρώτο φως της ημέρας, ο John Gallagher τηλεφώνησε στο σπίτι του, όπου πληροφορήθηκε ότι όλα έβαιναν καλώς και οι πάντες ήταν καλά στην υγεία τους.

Όταν το φαντασμαγορικό για την εποχή υπερωκεάνιο “Queen Mary” έδεσε στο λιμάνι της Νέας Υόρκης, όπου οι Αμερικανοί το υποδέχτηκαν πανηγυρικά, για να τιμήσουν το παρθενικό του ταξίδι, ο John, που δεν είχε προλάβει ακόμα να αποβιβαστεί, είδε κατάπληκτος τον αδελφό του να τον αναζητά στο κατάστρωμα της Α’ θέσης. Του ανήγγειλε περίλυπος ότι ο γιος του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα τρεις ημέρες πριν.

Ο Gallagher δεν ήθελε να το πιστέψει, λέγοντας ότι είχε επικοινωνήσει με το σπίτι του και του είχαν πει ότι όλα ήταν καλά. Ο αδελφός του, τότε, του εκμυστηρεύθηκε πως εκείνη τη στιγμή η γυναίκα του ήταν ήδη λιπόθυμη από το σοκ και ότι εκείνος, που του απάντησε στο τηλέφωνο, δεν ήθελε να του αναφέρει αιφνιδιαστικά μια τόσο σοβαρή είδηση.

Όπως εξακριβώθηκε, ο γιος του εύπορου ασφαλιστή είχε χάσει τη ζωή του, τη στιγμή που ο τραγικός πατέρας του έβλεπε το τρομερό εκείνο όνειρο.

strangepress

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications