«Μαλλιά κουβάρια» στο GNTM: Αγριος καβγάς Μέγκι-Μικαέλα - Δείτε βίντεο
«Μαλλιά κουβάρια» στο GNTM: Αγριος καβγάς Μέγκι-Μικαέλα - Δείτε βίντεο

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, κατά τη διάρκεια αποκαλύψεων μεταξύ των κοριτσιών.

Ολα ξεκίνησαν όταν τα μοντέλα αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι του «αναπτήρα», κατά το οποίο γίνονται ερωτήσεις και ο παίκτης που ερωτάται θα πρέπει να απαντήσει, δίνοντας τον αναπτήρα στο άτομο που πιστεύει ότι ταιριάζει καλύτερα η απάντηση.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η τριάδα της «φωτιάς» βρέθηκε στο στόχαστρο με την Ειρήνη Ερμίδου να κάνει ερωτήσεις και να καταφέρνει να ταράξει την ισορροπία των σχέσεων Μικαέλας, Εύης και Μέγκι.

Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν οι τόνοι μεταξύ των τριών κοριτσιών και η Μέγκι να εξαπολύει κατηγορίες προς την Μικαέλα για τη στάση της. Οι δυο τους τσακώνονταν στην κουζίνα με την Μέγκι να λέει στη συμπαίκτριά της πως κάνει παρέα και με άλλα κορίτσια, την ώρα που η Εύη προσπαθούσε να εκτονώσει την κατάσταση.

Αφου τσακώθηκαν, οι τρεις τους τα ξαναβρήκαν και έκαψαν και φασκόμηλο για να διώξουν την κακή ενέργεια. Η επόμενη ημέρα τις βρήκε χαρούμενες και τη μία δίπλα στην άλλη, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια σχολίαζαν τόσο τον καβγά, όσο και το... κάψιμο του φασκόμηλου.

 

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications