Κόρινθος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 83χρονης από αθίγγανους ληστές μέσα στο σπίτι της
Κόρινθος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 83χρονης από αθίγγανους ληστές μέσα στο σπίτι της

Η έφοδος σε καταυλισμό αθιγγάνων απέδωσε καρπούς - Συνελήφθησαν ένας 20χρονος και ένας 32χρονος αθίγγανος ..
Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας, πριν δύο ημέρες.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 32 ετών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο συλληφθέντες εισέβαλαν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, το πρωί, στο σπίτι της ηλικιωμένης και την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι της όταν μπήκαν οι ληστές που την έδεσαν και την φίμωσαν και έπαθε ανακοπή. Η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που την έδεσαν και την φίμωσαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι πήραν τελικά μια τηλεόραση.

Οι αδίστακτοι άντρες δεν έλυσαν ποτέ την 83χρονη, πριν φύγουν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο. Επί τόπου βρέθηκαν άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, προκειμένου να πέσει φως στα ακριβή αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή και το σπίτι παραβιασμένο και άμεσα ενημερώθηκαν άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και ιατροδικαστής.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμη αθίγγανος– συνεργούς τους, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη περίπτωση ληστείας με ανθρωποκτονία ηλικιωμένης γυναίκας, μέσα σε τρεις ημέρες, μετά το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι, όπου μια 87χρονη δέχτηκε φονικά χτυπήματα από ληστές.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications