Ηράκλειο: Άνοιξαν το διαδικτυακό της προφίλ και έπαθαν – πολύτεχνος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μικρο κορίτσι
Ηράκλειο: Άνοιξαν το διαδικτυακό της προφίλ και έπαθαν – πολύτεχνος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μικρο κορίτσι

Η Κρήτη πρώτη σε εγκληματικότητα σταθερά, άφου οι περισσότερες ειδήσεις που αφορούν τέτοια θέματα ειναι από κει, και την προηγούμενη φορά που είπαμε τους λογούς ενοχλήθηκε ένας Κρητικός

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης στο Ηράκλειο, ένας πολύτεκνος πατέρας πέντε παιδιών. Ο 48χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών...

Τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει το διαδίκτυο για τους ανήλικους καταδεικνύει η υπόθεση που εκδικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και αφορά σε 48χρονο, πατέρα πέντε παιδιών, ο οποίος έφθασε στο σημείο να προσεγγίσει ερωτικά ένα 14χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες.

Επικοινώνησε μαζί της μέσω facebook, άρχισε να την φλερτάρει και να της στέλνει ερωτικά μηνύματα, μέχρι που την έπεισε να συναντηθούν κάποιες φορές οπότε και έγινε ακόμα πιο εκδηλωτικός.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, ο 48χρονος παρά το γεγονός ότι είχε να κάνει με ένα μικρό κορίτσι με αντίληψη 8χρονου παιδιού, έστελνε διάφορα ερωτικά μηνύματα στην ανήλικη λέγοντας της «αγάπη μου σε λατρεύω, μ’ αρέσει να σε σηκώνω και να σε φιλώ» ή «ούτε για ένα φιλάκι δεν έχεις ώρα, το πρωί, αγάπη».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία όταν συγγενικό πρόσωπο της ανήλικης βρήκε στο Facebook τα μηνύματα που έστελνε ο πολύτεκνος πατέρας με αποτέλεσμα να υποστεί σοκ.

Ο 48χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου.

Πηγή: cretalive.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications