Οι Ρώσοι μεταφέρουν το σύστημα «Bal-Ε» στην περιοχή του Κερτς λίγο μετά το περιστατικό.
Οι Ρώσοι μεταφέρουν το σύστημα «Bal-Ε» στην περιοχή του Κερτς λίγο μετά το περιστατικό.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το περιστατικό στο πορθμό του Κερτς, οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μεταφέρουν άμεσα στην περιοχή τα αμυντικά συστήματα «Bal-Ε»

Το «Bal-Ε» είναι ένα κινητό πυραυλικό σύστημα που παρέχει αποτελεσματική προστασία των ακτών από τις διάφορες κατηγορίες πολεμικών πλοίων, όλο το εικοσιτετράωρο και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, και ηλεκτρονικά αντίμετρα. Το συγκρότημα περιλαμβάνει τέσσερις εκτοξευτές πυραύλων, συστήματα ελέγχου και επικοινωνιών, και μεταφορών.

Απαιτείται περίπου μισή ώρα για να επαναφορτίσουν πλήρως οι εκτοξευτές του συστήματος, πριν την εκτόξευση ομοβροντίας πυραύλων. Το σύστημα παράκτιας άμυνας «Bal-Ε» μπορεί να «απελευθερώσει» 32 πυραύλους σε διάστημα τριών δευτερολέπτων.

Το συγκρότημα είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητα 60 km / h σε αμαξωτό δρόμο και διαθέτει ακτίνα δράσης, χωρίς ανεφοδιασμό 850 χιλιόμετρα .

Οι θέσεις τοποθέτησης του επιλέγονται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την ακτογραμμή, και μια τυπική ανάπτυξη απαιτεί μόνο 10 λεπτά.

Διαθέτει ραντάρ με δυνατότητα απόκτησης έγκαιρης ενημέρωσης από άλλες θέσεις, επιτρέποντας την χρήση του «Bal-Ε» ως ανεξάρτητη μονάδα μάχης, και ως μέρος ενός κεντρικού πυραυλικού αμυντικού συστήματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications