Η καθαρίστρια μιλά μέσα από τη φυλακή: «Ήθελα μόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου»
Η καθαρίστρια μιλά μέσα από τη φυλακή: «Ήθελα μόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου»

Για όλα όσα συνέβησαν μιλάει η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για πλαστό απολυτήριο δημοτικού.

Μέσα από τις φυλακές της Θήβας εκφράζει την απέραντη ευγνωμοσύνη της στο πανελλήνιο κύμα συμπαράστασης και τονίζει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και ελπίζει να αποφυλακιστεί σύντομα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», η 53χρονη λέει πως έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. «Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ».

«Ηθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, απο ορφανοτροφείο ήμουνα, γονείς δεν είχα γονείς και ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτη, ήθελα απλώς μια δουλειά. Και τα κατάφερα μεγάλωσα δύο παιδιά και είμαι περήφανη γι' αυτό. Και τώρα αυτά πληρώνουν εμένα, που μπήκα φυλακή» δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια.

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο κακό, εκλιπαρούσα το δικαστήριο να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, είπε ακόμα στην συνέντευξή της. αλλά δεν μου έδωσαν σημασία». Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications