Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου είναι τουλάχιστον 32.000 ετών
Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου είναι τουλάχιστον 32.000 ετών

Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, η Πυραμίδα της Βοσνίας κοντά στο Visoko, στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη, έχει ηλικία περίπου 32.000 χρόνια και είναι μια δομή κατασκευασμένη από κάποιους, και όχι ένας λόφος, όπως επιβεβαίωσαν «οι σκεπτικιστές» η αλλιως τσιράκια του συστήματος.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς δοκιμών χρονολογικής ηλικίας που πραγματοποιήθηκαν στο υλικό που πάρθηκε σε μια από τις εισόδους στις σήραγγες της πυραμίδας.

Οι νέες ανακαλύψεις έγιναν από μέλη του Αρχαιολογικό Ίδρυμα : «η Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου », ενώ διερευνά νέες εισόδους σε σήραγγες στο πάρκο «Ravne 2» οπού βρίσκεται η εν λόγο πυραμίδα .

Αυτός που ανακάλυψε το πυραμιδικό συγκρότημα, συγγραφέας και ερευνητής, ο Δρ Semir Osmanagić μίλησε για τα τελευταία αποτελέσματα:

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης των σταλαγμιτών που βρέθηκαν στις νέες σήραγγες, ανακαλύψαμε ότι είναι ηλικίας 26.200 ετών. Σημαίνει ότι αυτές οι είσοδοί και οι σήραγγες, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν παραμείνει κρυμμένες, και βυθισμένες στην περιοχή.

"Όταν προσθέτουμε τον απαραίτητο χρόνο για τη δημιουργία σταλαγμιτών φθάνουμε περίπου στα 32.000 χρόνια.Αυτή είναι η ηλικία της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου, και οι υπόγειες σήραγγες του Ravne, και όλες αποτελούν μέρος του ίδιου πολιτισμού", κατέληξε ο δρ. Semir Osmanagić.

Σύμφωνα με πολλούς συγγραφείς, το Βοσνιακό Πυραμιδικό Συγκρότημα χτίστηκε πριν από αρκετές χιλιάδες χρόνια από ένα μυστηριώδες λαό κοντά στο Σεράγεβο, πρωτεύουσα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Οι δομές ανακαλύφθηκαν το 2015, όταν ο δρ. Semir Osmanagić ανακοίνωσε ότι είχε ανακαλύψει κάτω από τους λόφους της Visoko, ένα συγκρότημα πυραμίδων,που εκτός ότι είναι το μεγαλύτερο στη Γη, έχει ένα δίκτυο με υπόγειες σήραγγες.

Ο Δρ Osmanagic όχι μόνο ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τέσσερις πυραμίδες, αλλά, όπως πολλοί άλλοι ερευνητές, είναι πεπεισμένος ότι αυτές οι πυραμίδες είναι απο έναν χαμένο πολιτισμό.

Και λέει ότι οι αιγυπτιακές και οι πυραμίδες στην Αμερική είναι έργο των ίδιων ανθρώπων που έχτισαν τις τέσσερις πυραμίδες στη Βοσνία και ότι αυτό θα μπορούσε να είναι, κατά τα λεγόμενά του, «η μητέρα όλων των πυραμίδων».

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications