H ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!
H ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

Η ηλιθιότητα έχει κτυπήσει κόκκινο, όποιος λέει αλήθειες γίνεται ο κακός και ο κάλος οποιος κοροϊδεύει

Μας έκανε παρατήρηση ένας κοιμισμένος νεοέλληνας στην φάρμα του Matrix... Όλα τα είχαμε έχουμε και διάφορους νεοέλληνες να ενοχλούνται γιατί θεωρούν βλακείες τα ποστ αναζήτησης τύπου εξωγήινοι μεταφυσικό UFO κτλ, φυσικά για πολλούς νεοέλληνες αυτά ειναι βλακείες! και οποιος δεν ασχολείται με αυτά δεν ξέρει τίποτα γιατί σε αυτά ειναι το μυστικό σε όλους τους τομείς που έχουν άμεση σχέση με την ζωή τους...

Όσοι δεν ερευνούν αυτά και ειναι Γκοιμ και συνεπώς ούτε απόγονοι αρχαίων Ελλήνων ειναι όπως αρέσκονται να λενε,και αν δεν ειναι Γκοιμ έχουν πέσει στο επίπεδο τους,το πρόβλημα με όλους εμας που έχουμε την γνώση που ανακαλύψαμε μονοί μας μέσα σε λίγο διάστημα γιατί προφανώς δεν είμαστε Γκοιμ, ειναι ότι βλέπουμε πολλούς άλλους που αναμασούν ψεμματα πέρα καθε λογικής ως Γκοιμ να ζουν σε ένα matrix, όπως τους βλέπουν και οι "εκλεκτοί". Ας πάνε σε κάποιους που το παίζουν σούπερ πατριώτες για να μαζεύουν κόσμο, γεμάτο το ίντερνετ από τέτοιους κουτοπόνηρους που βάζουν ότι βρουν μαζί με προπαγάνδες γιαυτό έγινε έτσι η χώρα .

Νίκολα Τέσλα : όταν η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά το μεταφυσικό θα προχωρήσει πολύ από όσο προχώρησε χιλιάδες χρονιά.. ζωντανό παράδειγμα οι λεγόμενοι ναζι .. Άρα όσοι δεν ερευνούν τέτοια ειναι άπλα κοπάδια αιγοπροβάτων μαζί με λύκους, που τους ενδιαφέρει ο εαυτός τους και πως θα περάσουν καλά, ένας λόγος που δεν βλέπουν την διάφορα πολλοί νεοέλληνες με τους συμμορίτες ειναι γιατί πολλοί ειναι σαν αυτούς! και αν δόσεις εξουσία σε 100 νεοελληνες οι 90 θα κάνουν τα ίδια με τους συμμορίτες!

Ένας άλλος ένας νεοέλληνας προ ήμερων, ενοχλήθηκε γιατί είχαμε βαλει ιστορικές αλήθειες που αναιρούν το matrix του που του έμαθαν από μικρό,και μας είπε οτι είμαστε από το εβραϊκό λόμπι! ο ίδιος στο facebook είχε ελληνικές σημαίες και το έπαιζε σούπερ πατριώτης, και πόσταρε οχι απο μια αλλα από δυο σελίδες του καθεστώτος με άνω το 600.000 like, ψέμματα που δεν έχουν στοιχειώδες λογική,και έρχεται και λέει εμάς οτι είμαστε από το εβραϊκό λόμπι που μας έχει και σε εκτίμηση και μας προωθεί!!! γιατί βάλαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα αλήθειες που αναιρούν τα ψέμματα που ποτίζουν την μάζα επι χρονιά, τι να κάτσεις να ασχοληθείς με τέτοιους ηλίθιους που το παίζουν και σούπερ πατριώτες? με κάτι τέτοιους γελάνε οι αριστεροι!!

Ένας τρίτος νεοέλληνας ήρθε με τουπε και σχολίασε σε ένα παλιό post που άφορα το χώρο του μεταφυσικού και έχει να κάνει με τον χρόνο,ότι ειναι fake news γιατι έτσι του είπαν, και εξαφάνισαν δυο βίντεο, ένα επίσημο του τοπικού καναλιού οπού συνέβη, και ένα από την Κινά που είχαν ασχοληθεί με το θέμα, από το youtube ώστε να μπορουν λένε μετά ότι δεν υπάρχουν στοιχειά, θα μας πουν τα τσιράκια και τα πρόβατα που τους ακολουθούν τι ειναι fake news λες και είμαστε μικρά παιδιά η με νοητική υστέρηση,αν ειναι δυνατόν!

Συμπέρασμα? σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ οχι μονο δεν καταλαβαινουν τίποτα, αλλα ειναι τοσο αφελής που στο ίντερνετ τους δουλεύουν ακόμα και 15άχρονα(γράψε 1 αν δεις τι θα γίνει), και ο κάθε αδίσταχτος που παριστάνει το πατριώτη για να μαζέψει κόσμο, συν ότι η περισσότερη μάζα διαβάζει σελίδες του του καθεστώς, και κανει share τα ψέμματα τους πέραν κάθε λογικής, τραγικές καταστάσεις. Παρατηρούμε τους νεοελληνες 3-4 χρονιά τώρα καθώς και τι σχολιάζουν σε σελίδες του συστήματος για να δούμε το επίπεδο τους, πλήρης απογοήτευση ! (λογικό θα πει κάποιος για να διαβάζουν σελίδες του καθεστώτος )...

Και ασχολούνται τόσα χρονιά με την πολίτικη και δεν έχουν καταλάβει τίποτα, θα λέμε καθε φορά τα ίδια και τα ίδια? τα είπαμε τόσες φόρες και είδαμε το ευχαριστώ, και μας έβαλε στο μάτι η μασονία, και απο το 500 μας έριξαν στο 1500, πάμε παρακάτω αφού οτι και να πεις στην μάζα πρόβατο θα μείνει, αρκεί να δει κανένας τι σελίδες έχουν στην πρώτη θέση και σε ποιους ανήκουν αυτές, και με τι είδους άτομα ειναι επανδρωμένες που παριστάνουν τους αρθρογράφους.. Και προφανώς για να ασχοληθεί μαζί μας η μασονία μονο βλακείες δεν λέγαμε! κάτι άλλους "σούπερ πατριώτες" δεν τους ενοχλούν καν γιατί ειναι ηλίθιοι και αναπαράγουν τα ψέμματα τους...

Παρακάτω ένα βιντεο που μας επαληθεύει οχι μονο που ειναι λαμόγια οι περισσότεροι, άλλα ειναι και κουτοπόνηροι, και στο internet, όσο βλάκας και αν είναι κάποιος έχει ίση δύναμη με κάποιον έξυπνο, και παριστάνει τον πατριώτη και βγαίνει και λέει αρλούμπες που δεν στέκουν βάση λογικής και δώσε like share από επίσης ανεγκέφαλους έτσι γίνεται ένας φαύλος κύκλος, άλλοι κάνουν αναφορές από την ηλιθιότητα τους για να κάνουν κακό όπως κάνουν στο facebook , και άλλοι στέλνουν σε αυτόν στο βίντεο πιστεύοντας ότι έπιασαν την καλή πως γίνεται να βγάλουν και αυτοί λεφτά, ειναι τοσο ηλίθιοι και κουτοπόνηροι ταυτόχρονα που οχι μονο δεν καταλαβαίνουν οτι ειναι αστείο το βίντεο άλλα αμέσως έτρεξαν να το κάνουν και αυτοί.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications