Έθαψαν ζωντανή τη νύφη τους για να πάρουν την επιμέλεια των εγγονιών
Έθαψαν ζωντανή τη νύφη τους για να πάρουν την επιμέλεια των εγγονιών

Ένα σατανικό σχέδιο κατέστρωσε ένα ζευγάρι μεσήλικων στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας προκειμένου να εξασφαλίσει την επιμέλεια των δύο εγγονιών μετά το διαζύγιο του γιου του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 60χρονη Maria Izilda και ο 62χρονος σύζυγός της, Fernando de Oliveira, έθαψαν ζωντανή τη νύφη τους Marcia Miranda στην αυλή ενός σπιτιού που είχαν νοικιάσει.

Η κοπέλα που είχε πρόσφατα χωρίσει, εξαφανίστηκε στις 2 Οκτωβρίου, μετά τη συνάντηση που είχε κανονίσει με τους γονείς του πρώην συζύγου της. Το ραντεβού είχε δοθεί έξω από μια τράπεζα καθώς οι παππούδες της είπαν πως ήθελαν να ανοίξουν λογαριασμούς στα εγγονάκια τους.

Η σορός της βρέθηκε θαμμένη δύο μέτρα κάτω από μια νεόκτιστη πλακόστρωτη αυλή σε ένα σπίτι που είχαν νοικιάσει στο Σάο Πάουλο. Ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και η ταυτοποίησή της, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, έγινε μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση και για το σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι «σατανικοί» παππούδες έδωσε ο ντετέκτιβ Mário Sérgio de Oliveira Pinto. «Πιστεύουμε ότι η Marcia παρασύρθηκε στο θάνατο από τους υπόπτους με το πρόσχημα ότι είχαν νοικιάσει μια ιδιοκτησία ώστε να μετακομίσουν εκεί μετά το διαζύγιο εκείνη με τα παιδιά της. Την κάλεσαν να μπει στο αυτοκίνητο για να την πάνε να δει το σπίτι. Μπήκαν στο σπίτι και πιθανότατα στο τελευταίο δωμάτιο χτύπησαν το θύμα στο κεφάλι και στη συνέχεια ίσως να την έθαψαν ζωντανή».

Οι ιατροδικαστές εντόπισαν κάποια σημάδια στο κεφάλι και στο λαιμό της και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια θανάτου της κοπέλας.

Συγγενείς της οικογένειας ανέφεραν στην αστυνομία πως οι παππούδες «έλεγαν στα παιδιά να τους φωνάζουν μπαμπά και μαμά αντί για παππού και γιαγιά».

«Ήθελαν να μεγαλώσουν τα εγγόνια τους σαν να ήταν παιδιά τους. Τα έβλεπαν σαν ιδιοκτησία τους», τονίζει ο ντετέκτιβ Pinto.

Το «σατανικό» ζευγάρι συνελήφθη και κρατείται από τις 18 Οκτωβρίου αλλά οι ερευνητές είναι πιθανό να αιτηθούν περαιτέρω περίοδο κράτησης 30 ημερών μέχρι να έχουν στα χέρια τους την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications