Επιστημονικές ενδείξεις για την ύπαρξη ζωής στην Αφροδίτη, το 1934…
Επιστημονικές ενδείξεις για την ύπαρξη ζωής στην Αφροδίτη, το 1934…

O έγκριτος Αμερικανός αστρονόμος και αστροφυσικός Arthur Adel, καθηγητής του Πανεπιστήμιου του Michigan, ανακοίνωσε το φθινόπωρο του 1934 ότι, κατά τους υπολογισμούς του, βασιζόμενος σε φασματοσκοπικές παρατηρήσεις, η ατμόσφαιρα της Αφροδίτης περιείχε ανθρακικό οξύ.

Το ανθρακικό οξύ της Αφροδίτης, μάλιστα, βρέθηκε πως ήταν δέκα χιλιάδες φορές περισσότερο από το υπάρχον στη γήινη ατμόσφαιρα. Το γεγονός της ύπαρξης του ανθρακικού οξέος στην ατμόσφαιρα της Αφροδίτης ήταν ήδη γνωστό δύο χρόνια πριν, από το 1932 δηλαδή, κατόπιν σχετικών παρατηρήσεων των αστρονόμων του Αστεροσκοπείου του όρους Wilson, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Επομένως, δεδομένου ότι η παρουσία ανθρακικού οξέος συνδέεται στενότατα με την ύπαρξη ζωής και ότι στον μακρινό εκείνο πλανήτη εντοπίστηκαν τεράστιες ποσότητες του συγκεκριμένου οξέος, θεωρήθηκε επιστημονικά βέβαιο ότι η Αφροδίτη παρουσίαζε όλες τις προϋποθέσεις για την ύπαρξη ζωής.

Προ ήμερων εμφανίστηκε ένα άρθρο με φώτο από ρωσική αποστολή που έδειχνε ότι ίσως υπάρχει ζωή σε επίπεδο σκαθαριών η μικροβίων στην Αφροδίτη ,και έτρεξαν να πουν ότι δεν υπάρχει ζωή στην Αφροδίτη θεωρίες συνωμοσίας!!!, τι μπορεί να ενόχλησε μια αναφορά για ζωή σε επίπεδο σκαθαριών η μικροβίων στην Αφροδίτη? το σύστημα φροντίζει ακόμα και πως να σκέφτεται η μάζα!

Το Αστεροσκοπείο του όρους Wilson, στην Καλιφόρνια

Ερευνώντας για μια γνήσια φωτογραφία της Αφροδίτης οι μόνες φωτογραφίες ειναι απο την NASA! έγκυρη πηγή για χαζούς! ούτε καν στο sky map έχουν original φωτογραφίες

Πάμε στο 2012 σε μια παλιά είδηση: «Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει ζωή στην Αφροδίτη» :Ένας Ρώσος επιστήμονας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε στοιχεία ζωής στην Αφροδίτη, ύστερα από την ανάλυση φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από έναν σοβιετικό διαστημόπλοιο, το οποίος προσγειώθηκε στην επιφάνεια του πλανήτη πριν 30 χρόνια!

Οι φωτογραφίες -που ελήφθησαν από τον Αφροδίτη 13, το 1982- έχουν επανεξεταστεί από τον Leonid Ksanfomaliti, επιστήμονα του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών στη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών. «Προτείνω να ξεχάσουμε τις θεωρίες περί ανυπαρξίας ζωής στην Αφροδίτη και σας διαβεβαιώνω πως τα μορφολογικά χαρακτηριστικά των απεικονιζόμενων αντικειμένων μου επιτρέπουν να πω με σιγουριά, ότι πρόκειται για ζωντανά όντα», επισημαίνει ο Ρώσος επιστήμονας.

2017 : ανακάλυψαν εξωγήινες δομές της Αφροδίτης... Σύμφωνα με ερευνητές, οι εξωγήινοι κρύβονται στην Αφροδίτης σε ειδικά καταφύγια, η Αφροδίτη μπορεί να έχει εξωγήινη ζωή, με βάση τη μελέτη των εικόνων από το «Magellan» σχεδόν 30 χρόνια πριν.

Phil Schneider :O Valiant Thor ηταν από την Αφροδίτη! μοιάζει άνθρωπο αλλά φυσιολογικά πολύ διαφορετικό από τον άνθρωπο(σε ασπρόμαυρες φώτο φαίνεται ξανθός).Υποτίθεται ότι εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα για την αμερικανική κυβέρνηση τη δεκαετία του 1950. Τουλάχιστον αυτές οι πληροφορίες έχουν αναφερθεί από τον γεωλόγο και μηχανικό Phil Schneider που εργάστηκε σε μυστικά κυβερνητικά έργα, με την κατασκευή υπόγειων στρατιωτικών βάσεων, και επίσης στη διάσημη ζώνη 51 . Ο Schneider δολοφονικέ στις 17 Γενάρη του 1996, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, μετά από πολλές απόπειρες δολοφονίας του και απειλές .

FBI: ο Νίκολα Τέσλα Είναι από τον Πλανήτη Αφροδίτη .Το έγγραφο χρονολογείται από τις 14 Ιουνίου 1957 αναφέρει: «Οι άνθρωποι του διαστήματος έχουν επισκεφτεί τους μηχανικούς του Τέσλα πολλές φορές και μας είπαν πει ότι ο Τέσλα ήταν Αφροδιτιανός, που τον έφεραν από μωρό σε αυτόν τον πλανήτη, το 1856, και τον άφησαν στον κύριο και την κυρία Τέσλα, σε μία απομακρυσμένη ορεινή περιοχή που τώρα είναι η Γιουγκοσλαβία».

Μικρή σημασία έχει αν το γεγονός ότι ο Νίκολα Τέσλα αναφέρεται ως «Αφροδιτιανός», είναι ένα συμπέρασμα, ή πληροφορία κάποιου, ή μία φήμη, ή μία ανυπόστατη χαζομάρα που καταχωρήθηκε στα αρχεία του FBI. Σημασία έχει ότι κρίθηκε και αξιολογήθηκε ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, το οποίο τελικά συμπεριέλαβε το FBI στα αρχεία του, ποιος ο λόγος αν ηταν άπλα μια μπαρούφα;.....©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications