O ΣΚΑΪ  βάφτισε σε «Κλασιδιάρη» τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής
O ΣΚΑΪ  βάφτισε σε «Κλασιδιάρη» τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Και δήθεν ηταν γκάφα του ΣΚΑΪ, έτσι ομαδικά οι έγκυρες πήγες τους μαζικής αποβλάκωσης το έκαναν θέμα, και γράφουν περί γκάφας

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να συμβεί στον καθένα. Πάνω στη βιασύνη του μοντάζ, να ολοκληρωθεί το βίντεο για να παίξει. Σε όλους έχει τύχει. Εντάξει, σχεδόν σε όλους. Όμως, δεν είναι πάντα όλα τα λάθη τόσο… ανώδυνα.

Στον ΣΚΑΪ, για παράδειγμα, πρόσθεσαν ένα ακόμα γράμμα στο όνομα του βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη μετατρέποντάς το επώνυμό του σε… «Κλασιδιάρης». Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, δυστυχώς.

Αρχικά πολλοί πίστεψαν πως πρόκειται για τρολ, καθώς υπάρχουν πολλές αναφορές στο twitter με αυτή τη λέξη παλιότερα, αλλά φυσικά είναι 100% πραγματικό.

Αφού όλα τα γνωστά κανάλια ειναι γεμάτα υμνητές τους μαρξισμού, και θα βρείτε πολλά troll να τον λένε έτσι σε έγκυρες πήγες τους που σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι καιρό τώρα, συνεπώς μονο τυχαίο δεν ηταν να το γράψουν και εκεί έτσι, ακριβώς όπως τον χλευάζουν τα troll τους τόσο καιρό . Επίσης ένας γλοιώδες και αηδιαστικός συμμορίτης που ηταν ΣΚΑΪ και στην ΕΡΤ συμφωνα με το βιογραφικό του στο facebook, υμνητής του Φιντέλ Κάστρο και λοιπόν κομμουνιστών, εμφανίζεται σε μια κρυφό-μαρξιστική σελίδα ως 'έγκυρος και ανεξάρτητος Δημοσιογράφος' μονο τα πρόβατα που την διαβάζουν δεν ξερουν σε ποιους ανήκει.. Αυτό για να δουν κάποιοι τι είδους άτομα ειναι σε αυτά τα έγκυρα ΜΜΕ τύπου ΣΚΑΪ ΕΡΤ κτλ..

Με το ίντερνετ άλλοι μαθαίνουν πολλά ακόμα και τι ρόλο παίζουν κάποιοι φερόμενοι δημοσιογράφοι και άλλοι οι περισσότεροι δηλαδή με το ίντερνετ έγιναν πιο προβατα.

Στην τριτοκοσμική Ελλάδα 80 χρονιά μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η μαρξιστική προπαγάνδα έχει μετατρέψει τους περισσότερους σε ηλίθιους και αμόρφωτους με πτυχία και να αναμασούν ψεμματα τους ως δεδομένα και ας μην εχουν στοιχειώδης λογική, τι να κάτσεις να εξηγήσεις σε αυτούς μετά; ειναι υποτιμητικό ακόμα και να μιλάς μαζί τους.

Η κατάσταση στο ίντερνετ ειναι τραγική
Οι συμμορίτες μαζί με τις δηθεν έγκυρες πήγες τους εστίες μόλυνσης μυαλών, κάνουν διασπορά ιστορικών γεγονότων και fake news μόνιμος απευθυνόμενοι στο πόπολο που πατάει like επι χρονιά στα ψεμματα τους,και θεωρίες συνωμοσίας ότι ενοχλεί, η φερόμενη δικαιοσύνη άφαντη , η χωρα στο έλεος των συμμοριτών από το 1973 παντού...

Ένα άλλο γελοίο ειναι να εμφανίζονται οι μαρξιστές ως “ Προοδευτικοί” που το μονο που έφεραν ιστορικά ειναι ο όλεθρος... Οι ιδιοι μιλάνε για σκοταδισμό όταν οι ίδιοι εφαρμόζουν τακτικές του μεσαίωνα ακόμα και στο ίντερνετ..Αφού από το 2016 κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες και προωθούν δίκες τους δίνοντας μέχρι και εντολές στο facebook google..
Απορίας άξιο ειναι πως καθεστωτικές σελίδες τους ειναι στην πρώτη θέση όταν τους δουλεύουν κατάμουτρα..

Mε έναν τέτοιο λαό ηλίθιων με πτυχία στην πλειοψηφία του, που το μονο που ξέρει ειναι να γράφει, μην περιμένει σωτηρία κανένας νοήμον όσοι έχουν απομείνει...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications