Δημόσια συγγνώμη και 300.000€ ζητά από τον «σιγανό» καρδιολόγο η εξαπατημένη σύζυγος
Δημόσια συγγνώμη και 300.000€ ζητά από τον «σιγανό» καρδιολόγο η εξαπατημένη σύζυγος

Τι λέει στην αγωγή που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών
Κατά του ανθρώπου που μέχρι χθες πίστευε ότι έχει παντρευτεί στρέφεται η εξαπατημένη σύζυγος του « δίγαμου» καρδιολόγου.

Σύμφωνα με την Realnews η επίσης γιατρός στο επάγγελμα ζητά αποζημίωση 300.000 ευρώ για ηθική βλάβη και να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου με αγωγή της που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όπως σημειώνει η συμπεριφορά του την ταπείνωσε και την απαξίωσε ως άτομο. Ο ίδιος ο καρδιολόγος πάντως αρνείται όσα του αποδίδει η εξαπατημένη σύζυγος.

Συγκεκριμένα, στην αγωγή η εξαπατημένη σύζυγος αναφέρει:

«Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας ταπεινώθηκα στο έπακρο και εκτέθηκε στον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο η προσωπικότητά μου ως προς την τιμή και την υπόληψη της και ταπεινώθηκα έτι περισσότερο όταν ο εναγόμενος βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά και ότι δεν ήταν σύζυγος μου!

Οι απρόσμενες αυτές εξελίξεις στην προσωπική μου ζωή, η κοροϊδία και η απάτη που βίωσα τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τον εναγόμενο με έκαναν να αισθανθώ προδοσία, μεγάλη ντροπή για το πρόσωπο μου καθώς αμφισβητήθηκε το προσωπικό μου κύρος και υποτιμήθηκε στο έπακρο η νοημοσύνη μου, ενώ ιδιαιτέρως σκληρό για εμένα υπήρξε το γεγονός ότι είχα την επιπλέον υποχρέωση να ενημερώσω το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον μου για το ανυπόστατο του γάμου και τις συνθήκες τέλεσής του και την επιπλέον υποχρέωση να προσπαθώ να αποδείξω ότι τα όσα δήλωσε ο εναγόμενος σε τηλεοπτικές εκπομπές, στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο ήταν παντελώς ψεύδη!

Μου είναι απίστευτα δύσκολο καταρχάς να συνειδητοποιήσω και στη συνέχεια να αντιμετωπίσω και να ξεπεράσω την κατάσταση αυτή με όλα τα εξαντλητικά της επακόλουθα, ήτοι στεναχώρια, πόνος, πίκρα, απογοήτευση! Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ το γεγονός ότι ο εναγόμενος εκμεταλλευόμενος τον πράο, ήρεμο, ευγενή χαρακτήρα μου, ακόμη και το φόβο μου σε ό,τι αφορούσε την «δεύτερη δουλειά του ήτοι τις μυστικές υπηρεσίες και την οπλοφορία του», προσέβαλε τόσο βάναυσα και άνανδρα την προσωπικότητά μου.

Μου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι «πετάχτηκαν» 10 ολόκληρα χρόνια από την πιο παραγωγική μου ηλικία, μου είναι δύσκολο να μαζέψω τα συντρίμμια μου για να φτιάξω από την αρχή με τα απομεινάρια της «κουρελιασμένης» τιμή και υπόληψής μου το παζλ της ζωής μου!

Συν τοις άλλοις, ο εναγόμενος λειτούργησε με τρόπο που αντιβαίνει ακόμη και στις κρατούσες κοινωνικές αντιλήψεις για το ήθος και τον επαγγελματισμό που πρέπει να επιδεικνύουν διαρκώς άτομα που κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Από έναν αναπληρωτή καθηγητή καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το μόνο πράγμα που περιμένεις είναι να διδάξει τους φοιτητές του ήθος, εντιμότητα, σοβαρότητα, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα. Δυστυχώς, όμως, στην δική μου περίπτωση αναμετρήθηκε εν αγνοία μου το ήθος με την ανηθικότητα και νίκησε η τελευταία!

Από την αποδοκιμαστέα συμπεριφορά του εναγομένου προς εμένα, από τις ανάρμοστες και περιφρονητικές προς το πρόσωπό μου δηλώσεις, στις οποίες προέβη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, από την μη έμπρακτη μεταμέλεια και συγγνώμη του, βλάφθηκε η τιμή και υπόληψη μου, απαξιώθηκα σαν άτομο, προσεβλήθη η προσωπικότητά μου, προκαλώντας μου σημαντική ηθική βλάβη, την πιθανότητα επέλευσης της οποίας ο εναγόμενος σίγουρα γνώριζε.

Η όλη αυτή ενέργεια, μου προκάλεσε και μου προκαλεί ακόμη ψυχική αναστάτωση, στεναχώρια και ψυχική ταλαιπωρία, γεγονότα, που δεν θα επέρχονταν, εάν ο εναγόμενος δεν προέβαινε στις ως άνω παράνομες πράξεις του.

Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου ζητήσει Δημόσιο συγνώμη για την παντελώς προσβλητική η αναξιοπρεπή συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου με ανάλογο δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη μεταμέλεια του.»

dikastiko

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications