Η ηλιθιότητα αυξάνεται:«άρπαξαν» μέσω μηνυμάτων 5.830 ευρώ απο άτομο μειωμένης αντίληψης
Η ηλιθιότητα αυξάνεται:«άρπαξαν» μέσω μηνυμάτων 5.830 ευρώ απο άτομο μειωμένης αντίληψης

Έχασε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσω SMS από κινητό στην Κάρπαθο, όταν βλέπεις στο facebook να τους δουλεύουν ακόμα 15άχρονα καταλαβαινεις ότι ο μέσος όρος νοημοσύνης έχει πέσει κατακόρυφα στην Ελλάδα, ένα άλλο στοιχείο ειναι οτι εχουν στην πρώτη θέση σελίδες αριστερών κομμουνιστών(το σφυροδρέπανο λείπει μονο) , που τους δουλεύουν κατάμουτρα κάθε μέρα, άσχετα που παριστάνουν όλοι τους μορφωμένους και τους έξυπνους γιατί τους έδωσαν πτυχία.

Συγκεκριμένα, το θύμα κατέφυγε την Πέμπτη στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και υπέβαλε καταγγελία για την εξαπάτησή του από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του μέσω γραπτών μηνυμάτων από κινητό και του δήλωσε ότι είναι ο γιος του!

Όπως του έγραψε, είχε άμεση ανάγκη από χρήματα και του ζήτησε να του στείλει τραπεζικό έμβασμα ύψους 5.830 ευρώ!

Ο 56χρονος πίστεψε πως ο αποστολέας ήταν το παιδί του, αλλά δεν διασταύρωσε τον αριθμό του κινητού από το οποίο εστάλησαν τα SMS, παρά μόνο κατέθεσε τα χρήματα που του ζήτησε ο δράστης ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε... μονάδες για να του τηλεφωνήσει!

Όταν πια μίλησε πράγματι με τον γιο του, αντιλήφθηκε ότι είχε στείλει τα χρήματα σε απατεώνα, αλλά ήταν αργά.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω υπολογιστή σε βάρος αγνώστου και προσπαθούν να τον εντοπίσουν από τον αριθμό του κινητού, που όμως πιθανότατα θα ήταν καρτοκινητό αγορασμένο στο όνομα αλλοδαπού. Καλά θα κάνουν να απαγορεύσουν στον τύπο να ψηφίζει .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications