Τα αποτελέσματα του συστήματος  «υγείας»: 12χρονο αγόρι έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ
Τα αποτελέσματα του συστήματος  «υγείας»: 12χρονο αγόρι έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ

Θρήνος σε χωριό στα Τρίκαλα, όπου ένα 12χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στον ύπνο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr οι γονείς του παιδιού πήγαν να το ξυπνήσουν να πάει στο σχολείο και το βρήκαν να μην έχει αισθήσεις.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Πύλης, που είναι πιο κοντά από το Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και οι συγγενείς που βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας Πύλης, όπου εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και αργότερα για την νεκροψία εκτός Τρικάλων, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το άτυχο παιδί δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είναι το τρίτο η το τέταρτο παιδί που ψοφάει σαν κοτόπουλο το 2018 αν θυμόμαστε καλά και από αυτά που βγάζουν στην δημοσιότητα , φυσικά οι γονείς του θα είχαν κάνει οτι του λέει το σύστημα και το φερόμενο "υπουργεία υγείας" στο "καμάρι" τους από μικρο που ηταν, ο νοών νοείτω.

Πάρα το γεγονός ότι έχουν ίντερνετ, οι περισσότεροι παρέμειναν πρόβατα,και φυσικά ειναι μαζεμένοι ως κοπάδια σε έγκυρες πήγες τους (Μαντριά), και δεν βλέπουν τι γίνεται πέρα απο την μύτη τους, επίσης ο νοών νοείτω για τους άλλους? κάλο ύπνο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications