Ακριβοπούλου της ΕΡΤ που αποκάλεσε «ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες» τους Μητροπολίτες: «Ζητώ συγγνώμη  είχα πυρετό» [βίντεο]
Ακριβοπούλου της ΕΡΤ που αποκάλεσε «ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες» τους Μητροπολίτες: «Ζητώ συγγνώμη από τους Μητροπολίτες, είχα πυρετό» [βίντεο]

Ο συριζοπυρετός ειναι μόνιμος στην ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ - Η μαγκιά των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ επειδή αντέδρασαν λένε τα γνωστά ψωμοτύρια μόνιμος, και μόλις συμφωνήσαν τα παίρνουν πίσω .

Συγγνώμη ζήτησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου από τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας, τους οποίους αποκάλεσε «ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες», επειδή αντέδρασαν στην συμφωνία Τσίπρα και Ιερώνυμου.

Υστερα απο τις ανακοινώσεις των δυο Μητροπολιτών που απείλησαν να προσφύγουν στα δικαστήρια η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην αρχή της εκπομπής της απολογήθηκε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο και Πειραιώς Σεραφείμ, τους οποίους χθες αδίκησα γιατί τους ταύτισα με χρυσαυγιτισμό. Οχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Δεύτερη Ματιά είπε ακόμα οτι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της έναν άλλο. Τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί χούντας. Και πρόσθεσε οτι η χθεσινή ημέρα ήταν μια δύσκολη μέρα, γιατί τόσο εκείνη, όσο και οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν όλοι πυρετό.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications