Τα ζωντανά οράματα για το μέλλον της ανθρωπότητας του Dannion Brinkley
Τα ζωντανά οράματα για το μέλλον της ανθρωπότητας του του Dannion Brinkley

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του Dannion Brinkley , ο οποίος είδε την εικόνα του μέλλοντος κατά τη διάρκεια του κλινικού του θανάτου, και έχει γράψει βιβλίο.

Από την παιδική ηλικία, ο Dannion Brinkley είχε μια καλή ζωή και ηταν επιθετικός. Μεγαλώνοντας έγινε πλούσιος και είχε αρκετά σπίτια και μικρές επιχειρήσεις,με μεγάλο εισόδημα. 17 Σεπτεμβρίου 1975 ένας τυφώνας έπληξε την πόλη Aiken στη Νότια Καρολίνα.

Τότε ηταν 25 ετών, ήταν στο σπίτι του και μιλούσε με έναν φίλο του στο τηλέφωνο. Μια αστραπή μέσω του τηλεφωνικού καλωδίου τον χτύπησε, ξαφνικά ένιωσε ένα κύμα τεράστιας ηρεμίας και γαλήνης.

Η ψυχή του άφησε το σώμα και ανέβηκε στον ουρανό.
Ο Dennion έβλεπε το σώμα του που το είχαν μεταφέρει στο κρεβάτι, στο χέρι του κρατούσε ακόμα το τηλέφωνο,τα παπούτσια του ηταν μαύρα από την ηλεκτροπληξία , η οικογένεια τους μαζί με φίλους και γιατρούς προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν και τον επαναφέρουν στην ζωή.

Τότε όλα εξαφανίστηκαν και μια σήραγγα από την οποία μπορούσαν να ακουστούν μαγικοί ήχοι μουσικής πλησίαζε γρήγορα στο Dannion . Ακριβώς όπως περιγράφουν οι άνθρωποι που έχουν βιώσει τέτοιες εμπειρίες, ο Dannion είδε επίσης όλη την ζωής του με όλες τις λεπτομέρειες.

Μόνο τώρα ήταν σε θέση να καταλάβει αυτούς που επηρεάστηκαν από τις πράξεις του. Για παράδειγμα, όταν ήταν παιδί, στο σχολείο συχνά πείραζε άλλα παιδιά, μια φορά έκλεψε ένα ποδήλατο, και δημιούργησε δυσάρεστες καταστάσεις. Τώρα που έβλεπε αυτό το κομμάτι της ζωής του, διαπίστωσε ότι ήταν στο σώμα του θυμάτων του, τα συναισθήματά τους και ταυτόχρονα ένιωθε την ταπείνωση και τον πόνο που ένιωθαν από τον ίδιο,αισθάνθηκε επίσης το παράπονο από τους γονείς του για αυτή του την συμπεριφορά.

Αισθάνθηκε τη θλίψη και τον πόνο που προκάλεσε σε άλλους κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Όταν η ιστορία της ζωής έληξε, είχε έντονες τύψεις και ντροπή. Η ιστορία της πορείας της ζωής του προήλθε από μια γαλάζια ακτινοβολία.

Όταν τελείωσε η αναθεώρηση της ζωή του πήγε σε μια κρυστάλλινη πόλη. Ο καθεδρικός ναός της πόλης έμοιαζε με ένα πραγματικό αριστούργημα τέχνης, χτισμένος από κρύσταλλο, που ακτινοβολούσε μια εκθαμβωτική λάμψη. Τότε αισθάνθηκε πολύ μικρός και ασήμαντος σε σύγκριση με αυτόν τον ναό, που χτίστηκε για να δοξάζει κάτι ανώτατο.

Εδώ είδε δεκατρία ζωντανά όντα, το καθένα από τα οποία αντιπροσώπευε ένα είδος συναισθηματικών και ψυχολογικών χαρακτηριστικών που έχει ο άνθρωπος. Ένα πλάσμα είναι η "ηρεμία", ένα άλλο είναι η "αφοσίωση" και ούτω καθεξής. Αυτά τα ζωντανά πλάσματα έδειξαν στο Dannion το μέλλον της ανθρωπότητας.

Tου έδειξαν τα μεγάλα γεγονότα που επρόκειτο να συμβούν,ο Dennion είδε συνολικά 117 γεγονότα, και τα οποία περιέγραψε στο βιβλίο του το 95, μερικά από αυτα έχουν ήδη λάβει χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της μείωσης της ηθικής στην αμερικανική κοινωνία, την εκλογή του Προέδρου Ronald Reagan, το ατύχημα του Τσερνομπίλ, την Σοβιετική Ένωση και τον Πολέμου του Κόλπου.

Η σκηνή που εμφανίζεται τελευταία ειναι η πιο ανησυχητική . Όταν άρχισε να ξεδιπλώνεται αυτή η σκηνή του μέλλοντος, ο Dannion μετακόμισε σε εκατό διαφορετικά μέρη, ξεκινώντας από την έρημο και καταλήγοντας σε δάση. Είδε ότι ο πόλεμος ξέσπασε παντού στη Γη και κυριάρχησαν οι αναταραχές, οι εχθροπραξίες, και αίσθηση του φόβου.

Είδε επίσης ότι πολλά μέρη υπέφεραν από φυσικές καταστροφές, γόνιμα εδάφη μετατράπηκαν σε ερήμους, εκτεταμένα εδάφη κάτω από διάφορες καλλιέργειες υπέφεραν από ξηρασία. Σε άλλα μέρη του κόσμου, έριχνε δυνατή βροχή χωρίς να σταματάει, εξαιτίας αυτής ειχαν πλημμυρίσει τα πάντα,και οι ποταμοί ειχαν μετατραπεί σε υγρό μαύρο πηλό.

Παντού στους δρόμους λιμοκτονούσαν άνθρωποι, κρατώντας κύπελλα και κούπες για ελεημοσύνη. Κάποιοι ούτε είχαν τη δύναμη να ζητήσουν ελεημοσύνη, άλλοι έπεσα στο έδαφος προσευχόμενοι για ένα γρήγορο θάνατο.

Του είπαν ότι το μέλλον δεν μπορούσε να αλλάξει. Ένα πλάσμα του είπε: «Θεωρούμε κάθε άνθρωπο στη γη ως μεγάλο τυχοδιώκτη, πάτε στη Γη και στον κόσμο που δημιουργήθηκε από τον Δημιουργό, σε ένα τόσο πολύπλοκο περιβάλλον και εκπληρώνετε τις αποστολές σας».

Αυτό το πλάσμα είπε επίσης: "Η ανθρώπινη φυλή σας είναι πραγματικά ήρωες, αυτοί που κατεβαίνουν στη Γη, ειναι πραγματικοί γενναίοι άντρες, εσείς και ο δημιουργός δημιουργείτε το μέλλον" (?). O καθένας εισπράττει όπως θέλει την άνωθεν ιστορία..
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications