17 Οκτ 2018

«Έπεσε» το YouΤube – Παγκόσμιος «πανικός» και… 500 Error

«Έπεσε» το YouΤube – Παγκόσμιος «πανικός» και… 500 Error

Το YouTube, ο δεύτερος μεγαλύτερος σε επισκεψιμότητα ιστότοπος του πλανήτη, «έπεσε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) για περισσότερο από μία ώρα σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες που προσπάθησαν να παρακολουθήσουν κάποιο βίντεο ή να ανεβάσουν περιεχόμενο, είδαν να βγαίνει το παρακάτω μήνυμα σφάλματος.

Το YouTube σε ανακοίνωση του ανέφερε: «εργαζόμαστε για την επίλυση αυτού του ζητήματος και θα υπάρξει ενημέρωση τη στιγμή που θα διορθωθεί. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσουμε και θα σας κρατάμε ενήμερους».

Η εταιρεία λίγο αργότερα ανέφερε σε νέα ανακοίνωση: «επιστρέψαμε!». «Αν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, παρακαλώ ενημερώστε μας».

Δεν υπήρχε σχόλιο για την αιτία που προκάλεσε το παγκόσμιο blackout στο Youtube.

Τί είναι το 500 Internal Server Error;
Ενώ οι περισσότεροι χρήστες είναι εξοικειωμένοι με το κλασσικό «404 – page not found», το Error 503 σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Γενικά, αυτό το μήνυμα εμφανίζεται όταν οι διακομιστές είναι υπερφορτωμένοι και δεν μπορούν να χειριστούν τον όγκο κίνησης που προσπαθεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν. Στo Error 503 συνήθως το πρόβλημα είναι προσωρινό.

Το «Σφάλμα εσωτερικού διακομιστή 500 (Error 500)» που εμφανίστηκε σε ορισμένες σελίδες τα ξημερώματα της Τετάρτης, είναι σχεδόν ίδιο με το 503.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

«Έπεσε» το YouΤube – Παγκόσμιος «πανικός» και… 500 Error
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications