Βίντεο – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την ανταλλαγή πυροβολισμών του Κατσίφα με τους Αλβανούς αστυνομικούς
Βίντεο – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την ανταλλαγή πυροβολισμών του Κατσίφα με τους Αλβανούς αστυνομικούς

Συγκλονιστικά πλάνα από την αιματηρή συμπλοκή του 35χρονου Έλληνα ομογενή με τους Αλβανούς αστυνομικούς – Συνδέεται ή όχι ο θανάσιμος τραυματισμός του με την ύψωση της ελληνικής σημαίας; – Σε ανοικτή επικοινωνία ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. με τον Αλβανό ομόλογό του – Πόνος και οργή στην ελληνική ομογένεια της Αλβανίας – Φόβοι για αντίποινα

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα και των αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας έδωσε στη δημοσιότητα το αλβανικό κανάλι «REPORT TV».

Σε αυτό εμφανίζεται ο Έλληνας ομογένης ντυμένος με ρούχα παραλλαγής και να κρατάει ένα καλάσνικοφ ενώ το βίντεο έχει τραβηχτεί από το καφενείο του χωριού.

Την ίδια ώρα, το παρελθόν του Έλληνα ομογενή, Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αλβανών αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας ανήμερα της 78ης επετείου του «ΟΧΙ», ερευνά η Ελληνική Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να βρει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το προφίλ του 35χρονου.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2009 στο Χαλάνδρι, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήγαγε η Δίωξη Ναρκωτικών, ως κατηγορούμενος σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είχε βρεθεί τότε στην κατοχή του ποσότητα χασίς βάρους 500 γραμμαρίων, ενώ σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Προβληματισμό, εξάλλου, φαίνεται πως προκαλεί στους αστυνομικούς και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ή μαρτυρίες, που να συνδέουν τη φονική συμπλοκή στην Αλβανία με την προσπάθεια του 35χρονου Βορειοηπειρώτη να υψώσει την ελληνική σημαία.

Σύμφωνα, πάντα, με τις πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρίσκεται σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλβανό ομόλογό του, σε μια προσπάθεια να υπάρξει διμερής συντονισμός ως προς την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει, εξάλλου, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχουν ήδη δρομολογηθεί μέσω της διπλωματικής οδού όλες οι ενέργειες για τη συμμετοχή της ελληνικής πλευράς στις έρευνες, προκειμένου να ενημερώνεται και παράλληλα να παρέχει στις αλβανικές Αρχές οποιαδήποτε συνδρομή κριθεί απαραίτητη.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, επιβεβαιώνεται και από την Αστυνομία πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, εν όψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications