5 Οκτ 2018

Ο πρώτος γκ@ι βασιλικός γάμος – Ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ ζωντανή απόδειξη ότι η ανήκει στην γνώση ράτσα

Ο πρώτος γκ@ι βασιλικός γάμος είναι γεγονός – Ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ ζωντανή απόδειξη ότι η  Ελισάβετ ανήκει στην γνώση ράτσα

Πολλοί διάβασαν τον τίτλο ελάχιστοι το κατάλαβαν,οι "εκλεκτοί" θα το έπιασαν το νόημα , "εκλεκτοί" οχι γιατί έκαναν κάτι άπλα η νόηση τους ειναι πάνω από το μεσώ όρο των "κοινών θνητών" :

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Ιβάρ Μαουντμπάττεν, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς του, Τζέιμς Κόυλ, συνάπτοντας έτσι τον πρώτο γκέι γάμο στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

Πέρα από αυτό, κάτι που επίσης έσπασε το πρωτόκολλο ήταν το μενού. Αν και επρόκειτο για βασιλική τελετή, το ζευγάρι ήθελε ο εορτασμός να είναι απλός και χαμηλών τόνων.

Έτσι ούτε χόρεψαν τον κλασικό πρώτο χορό, αλλά ούτε και έκοψαν τούρτα. «Θα έχουμε καλό φαγητό και πολύ καλή μουσική, αλλά δεν θα υπάρχουν δύο άντρες με κοστούμια πάνω στην τούρτα, λευκά περιστέρια ή οτιδήποτε τέτοιο», είχε πει ο Τζέιμς πριν μερικές βδομάδες.

«Το πιο πιθανό είναι να έχουμε τυρί αντί για τούρτα». Μπορεί να μην μάθαμε ποτέ τι ακριβώς έφαγαν μετά την τελετή, αλλά πήραμε μια ιδέα του μενού μέσα από φωτογραφίες από τις δοκιμές των φαγητών, που έκαναν.

«Η δίαιτα του Τζίμι καταστράφηκε για σήμερα, καθώς φάγαμε 5 διαφορετικά ορεκτικά, 2 κυρίως πιάτα και 2 πουτίνγκες. Για να μην αναφέρω και την ποικιλία από καναπεδάκια!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Ιβάρ.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το ζευγάρι απολαμβάνει τώρα το μήνα του μέλιτος, καθώς, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, και οι δύο γαμπροί δείχνουν πραγματικά χαρούμενοι με τον έγγαμο βίο τους, αλλά και με τα κρουασάν και ρολά κανέλας, που φαίνεται να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού τους διαιτολογίου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ο πρώτος γκ@ι βασιλικός γάμος – Ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ ζωντανή απόδειξη ότι η ανήκει στην γνώση ράτσα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications