UFO κατέστρεψαν πυρηνικά όπλα το 1966 λέει αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ
UFO κατέστρεψαν πυρηνικά όπλα το 1966 λέει αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

Ένας πρώην αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, έσπασε την σιωπή όταν άκουσε για παρόμοιο περιστατικό με UFO που φέρεται ότι αφορούσε πυρηνικά όπλα σε μια άλλη βάση από αυτή που ηταν αυτός.

Ο αξιωματικός David D Schindele ήταν διοικητής των διαστημικών βαλλιστικών πυραύλων Minuteman I στην βάση της «Minot Air Force Base» στη Βόρεια Ντακότα.

Τον Δεκέμβριο του 1966 ήταν στην εγκατάσταση ελέγχου εκτόξευσης κοντά στο Mohall της Βόρειας Ντακότα, όταν συνέβη ένα ανεξήγητο περιστατικό.

Ισχυρίζεται ότι ένα UFO κατέστρεψε 10 πυρηνικούς πυραύλους.
Στις 6 Δεκεμβρίου 1966, η τοπική "Minot Daily News" δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα ότι λέγεται ότι έχουν αναφερθεί UFOs στην περιοχή: "Το κέντρο ελέγχου εκτόξευσης του Minot αναφέρει ενδείξεις επισκεπτών από το διάστημα."

Ο Schindele λέει ότι οι αξιωματικοί της πολεμικής αεροπορίας του είπαν να μην μιλήσει ποτέ για το περιστατικό και να το σβήσει από τη μνήμη του. Αλλά μετα απο τόσα χρονιά έγραψε ένα βιβλίο με την ιστορία του περιστατικού, το βιβλίο έχει τίτλο «Δεν έγινε ποτέ».

Κατά την περίοδο εκείνη πολλοί από εμάς ζήσαμε τα κοσμικά γεγονότα στις εγκαταστάσεις, αλλά όλοι πήραν εντολή ξεχωριστά να παραμείνουν σιωπηλοί. Δεν ξέραμε ότι και άλλες βάσεις έχουν παρόμοια περιστατικά αλλά τώρα η αλήθεια βγήκε στο φως.

H φωτογραφία του ίδιου στην Minot Air Force Base την δεκαετία του 1960...

Εξήγησε ότι αποφάσισε να γράψει το βιβλίο όταν άκουσε πριν από μερικά χρόνια για ένα παρόμοιο περιστατικό σε μια βάση. Είπε: «Περίπου 35 χρόνια μετά το περιστατικό στο Minot άκουσα ένα πανομοιότυπο περιστατικό στο Μάλμστρομ στη Μοντάνα, ήταν την ίδια περίοδο με το δικό μου περιστατικό, και τότε αποφάσισα να πω την αλήθεια»

«Μετά την ανακάλυψη το 2010 αποφάσισα να προβώ σε εκτεταμένη έρευνα για το θέμα από την ίδια την πολεμική αεροπορία για να μάθω ακριβώς γιατί η πολεμική αεροπορία μας είπε τοτε κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό για αυτά τα περιστατικά.

Όλοι κράτησαν αποστάσεις από το θέμα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό,να πουν την αλήθεια ή να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό,και ποτέ δεν μας έμαθαν πως χειριστούμε τέτοια περιστατικά και καταστάσεις σε περίπτωση που ξανά συμβεί .

Ήταν μια προσπάθεια εξήμισι χρόνων , αλλά κατάλαβα επίσης ότι θα απαιτηθεί ένα δεύτερο τόμο ώστε να είναι πλήρης.

"Έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια από το περιστατικό στο Minot και 70 χρόνια από το περιστατικό στο Roswell του Νέου Μεξικού, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας ηθικός λόγος για να κρατηθεί μυστικό από την ανθρωπότητα και οι φίλοι μου συμφωνούν με αυτό"

Από την αρχή έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς με τον στόχο να μάθουν την αλήθεια σε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, χωρίς να προβάλω τον εαυτό μου η να έχω λάβει χρηματικά οφέλη. Αλλά συνειδητοποίησα το λάθος μου σε αυτό."

Έτσι αποφάσισε να γραψει το βιβλίο, δεν ειναι η πρώτη φορά που εξωγήινοι ειναι κατά της χρήσης πυρηνικών! μονο που αυτοί οι εξωγήινοι ειναι ανθρωπόμορφοι οχι ερπετοειδές η οι λεγόμενοι "greys"! και συγκεκριμένα άνθρωποι της άριας φυλής,και είχαν προηδοποιήσει τον Αϊζενχάουερ ήδη από την δεκαετία του 1950 να σταματήσει η Αμερική όλα τα πυρηνικά προγράμματα, φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν έναν μάθημα.

Την τεχνολογία της πυρηνικής ενεργείας την έκλεψαν από την ναζιστική Γερμανία όπως τόσες άλλες τεχνολογίες που ούτε σήμερα θα είχαν ανακαλύψει, μονο που η Γερμανία εκείνη την εποχή την είχε μονο για ενεργειακούς σκοπούς και οχι για πολεμικούς, ο ίδιος ο Χίτλερ ηταν κατα της χρήσης πυρηνικής ενεργείας για πολεμικούς σκοπούς. Ο Αϊζενχάουερ ηταν όργανο της μασονίας οπως και ο Στάλιν Τσώρτσιλ... Την ίδια εποχή ο Νικήτα Χρουτσώφ την Σοβιετικής Ένωσης είπε το περίφημο «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα»...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications