Τεράστια τρύπα σε πεζοδρόμιο στην Κίνα «καταπίνει» τέσσερις ανθρώπους (Βίντεο)
Τεράστια τρύπα σε πεζοδρόμιο στην Κίνα «καταπίνει» τέσσερις ανθρώπους (Βίντεο)

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Νταζού της Κίνας όταν ξαφνικά το έδαφος κάτω από τα πόδια τους υποχώρησε, σχηματίζοντας μια τεράστια τρύπα στο πεζοδρόμιο.

Μια τρύπα περίπου 9 τετραγωνικά μέτρα άνοιξε από το πουθενά σε πεζοδρόμιο της πόλη Νταζού της Κίνας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο από τους τέσσερις ανθρώπους που έπεσαν μέσα στην τρύπα την ώρα της καθίζησης, ωστόσο, εξέπνευσαν στο νοσοκομείο αμέσως μετά τη διακομιδή τους εκεί. Οι σοροί δύο ακόμα ανθρώπων βρέθηκαν αργότερα σε βάθος περίπου 10 μέτρων.

Η επιχείρηση διάσωσης ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς το έδαφος στο σημείο δεν ήταν καθόλου σταθερό με αποτέλεσμα δύο πυροσβέστες παραλίγο να εγκλωβιστούν όταν το χώμα άρχισε να υποχωρεί ξανά.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, τα καλώδια υψηλής τάσης και οι σωλήνες φυσικού αερίου που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο του εδάφους υπέστησαν σοβαρή ζημιά ενώ το χώμα είναι ιδιαίτερα πυκνό και δεν είναι εύκολο για τους εκσκαφείς να σκάψουν στο σημείο.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της καθίζησης παραμένουν άγνωστα.

Από Sputnik

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications