Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για επίθεση σε λεωφορείο
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για επίθεση σε λεωφορείο

Οι τρεις 15χρονοι πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και συνελήφθησαν ύστερα από κυνηγητό από την αστυνομία...

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τρεις 15χρονοι, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, κατηγορούμενοι για επίθεση σε λεωφορείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες με πέτρες που πέταξαν προκάλεσαν την θραύση τζαμιού λεωφορείου του Ο.Σ.Υ, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή.

Στη συνέχεια, οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί μπαράζ επιθέσεων, με πέτρες ή αεροβόλο, κατά διαφορετικών δρομολογίων. Ειδικότερα, έχουν σημειωθεί 6 επιθέσεις εναντίον λεωφορείων στη Συγγρού, 14 στο Καματερό και μία κοντά στους Αγίους Αναργύρους, στη γραμμή Γ10.

Την Τρίτη το βράδυ, εκτός από επίθεση σε λεωφορείο στη Λ. Συγγρού σημειώθηκε επίθεση και κατά συρμού του Ηλεκτρικού στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας.

Σιορίκης: Πρόκειται είτε για άτομο με ψυχικό νόσημα είτε για κακομαθημένα παιδιά

Μιλώντας στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό" με τους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ ΟΣΥ, Κωνσταντίνος Σιορίκης, είπε πως η έρευνα της αστυνομίας προχωρά και αξιοποιείται το υλικό από τις κάμερες για τον εντοπισμό των δραστών.

Εκτίμησε πως είτε πρόκειται για άτομο με ψυχικό νόσημα είτε για κακομαθημένα παιδιά, όπως τα χαρακτήρισε, και πρόσθεσε ότι πιθανώς να πρόκειται για ένα ή δύο άτομα και όχι περισσότερα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications