3 Οκτ 2018

Στόλος από 38 ΑΤΙΑ περνούν μπροστά από την Σελήνη (βίντεο) και στην Γη τους λένε ότι δεν υπάρχουν!

Στόλος από 38 ΑΤΙΑ περνούν μπροστά από την Σελήνη (βίντεο) και στην  Γη τους λένε ότι δεν υπάρχουν!

Στις 29 Ιουλίου 2018 στις 1.08 π.μ., στη Ρώμη της Ιταλίας, ένας ερασιτέχνης αστρονόμος αποφάσισε να βγάλει ένα βίντεο του φεγγαριού, επειδή ο ουρανός ήταν κατάλληλος για την περίσταση.

Αλλά προς έκπληξή του, εκείνη τη νύχτα η κάμερα κατέγραψε και κάτι άλλο εκτός από την καθαρή και φωτισμένη επιφάνεια του φεγγαριού.
Όταν άρχιζε να καταγράφει το φεγγάρι, δεν έβλεπε τίποτα το ασυνήθιστο, αλλά μετά από λίγο ένα σκοτεινό αντικείμενο εμφανίζεται να πετάει μπροστά από το φεγγάρι.

Αργότερα ένα μεγάλο κύμα αντικειμένων περνά μπροστά από την Σελήνη. Ήταν τουλάχιστον 38 αντικείμενα συνολικά. Τα αντικείμενα φαίνεται να ταξιδεύουν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Κρίνοντας από το ρυθμό με τον οποίο η γη περιστρέφεται (1600 kph) φαίνεται να ταξιδεύουν γρηγορότερα από οποιοδήποτε γνωστά αεροσκάφη, γύρω στα 740-930 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη το ζουμ για αυτούς που ψάχνουν φθηνές δικαιολογίες για να μην χαλάσουν τον μικρόκοσμο τους στο σπηλαίο του Πλάτωνα, όπως εξηγεί και στο βίντεο, που επίσης δείχνει πως θα φαίνονταν αν ηταν μικρά έντομα κοντά στο φακό :Εάν ήταν έντομα, πουλιά, νυχτερίδες που πετούν πολύ χαμηλότερα κοντά στο έδαφος,θα ηταν εκτός εστίασης και δεν εμφανίζονταν στο βίντεο, θα ηταν εκτός εστίασης λόγω του εστιακού μήκους του φακού που δείχνει καθαρά την σελήνη.

Η περίπτωση αυτή εξετάστηκε από μερικούς ερευνητές και οι απόψεις τους ποικίλλουν για την ταυτότητα αυτών των αντικείμενων. Ωστόσο, όλοι συμφωνούν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το βίντεο έχει αλλοιωθεί,η έχει γίνει επεξεργασία η να είναι απάτη, δείτε το ισπανικό βίντεο παρακάτω.
ΥΓ: Oι Ισπανοί ασχολούνται με αυτά και φτιάχνουν και σχετικά βίντεο σε αντίθεση με την Ελλάδα που το πνευματικό επίπεδο έχει πιάσει πάτο,αρκεί να δει κανεις νοήμον στο alexa τι σελίδες έχει στην πρώτη θέση ο όχλος(εκτός τις αριστερές), επίσης ισπανικό ντοκιμαντέρ κάποτε ξεσκέπασε την άπατη με την δήθεν προσσελήνωση ..
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Στόλος από 38 ΑΤΙΑ περνούν μπροστά από την Σελήνη (βίντεο) και στην Γη τους λένε ότι δεν υπάρχουν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: