Πολάκης : Θα κερδίσουμε τις εκλογές, αν βάλουμε κάποιους φυλακή - μετά από 10-15 μέρες :στην φυλακή ο Παπαντωνίου
Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές, αν βάλουμε κάποιους φυλακή - μετά από 10 μέρες :στην φυλακή ο Παπαντωνίου

Το ότι τους δουλεύουν κάθε μέρα το βλέπουμε ζωντανά με σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ που ειναι στην πρώτη θέση(το σφυροδρέπανο λείπει μονο) και ειναι γεμάτες πράκτορες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους λες και το 60% στην Ελλάδα έχει νοητική υστέρηση, και ταυτόχρονα κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες, και φαίνεται δεν έψαξαν πολύ να βρουν άλλον έναν χρήσιμο ηλίθιο να βάλουν στην φυλακή :

14/10/2018 Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν η Δικαιοσύνη επιταχύνει τις διαδικασίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων και «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πολάκης υπογράμμισε ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή», ζητώντας παράλληλα να μην δίνεται αναβολή σε προανάκριση για υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος. Όπως είπε, «πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών».

24 Οκτωβρίου 2018 10:59:Στις φυλακές Κορυδαλλού Γιάννος Παπαντωνίου και Σταυρούλα Κουράκου

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθούν στη «νέα κατοικία» τους, ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, που λίγο πριν τα μεσάνυχτα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και η σύζυγός θα συνεχίσουν να ακολουθούν το δρόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς θα μεταφερθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι δύο κατηγορούμενοι για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος παρέμειναν όλο το βράδυ στο Μεταγωγών, καθώς η απόφαση για προφυλάκιση ήρθε πολύ αργά και στάθηκε αδύνατον να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Παπαντωνίου κατηγορείται ότι επιχείρησε να αποκρύψει την παράνομη προέλευση των 2,8 εκατομμύριων ελβετικά φράγκα, τα οποία εμφανίζονται ότι ήταν «δώρο» για τη σύμβαση εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού από την εταιρία Thales.

Oποιος μιλάει για δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα που εκτελεί εντολές και δηθεν δημοκρατία έχει σοβαρό πρόβλημα,βάζουν στην φυλακή χρήσιμα κορόιδα όπως το 2015 τον Άκη Τσοχατζόπουλο, λες και όλα τα κανόνισε μόνος του και οχι όλο το ΠΑΣΟΚ που μετακόμισε στο ΣΥΡΙΖΑ,και έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ να σωθούν τα κορόιδα από τους ίδιους τους συμμορίτες,την ίδια συνταγή εφαρμόζουν πάλι.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ο παπαντωνίου έπρεπε να είναι φυλακή εδώ και πολλά χρόνια!
Μαζί του έπρεπε να είναι ΟΛΑ τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που υπέγραψαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications