Έγκυος πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε
Έγκυος πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Παπαναστασίου στον Άγιο Δημήτριο.

Μια 37χρονη γυναίκα, έγκυος στο δεύτερο παιδί της αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η γυναίκα ήταν ήδη μητέρα ενός παιδιού τριών ετών, ενώ έκανε το βήμα στο κενό μπροστά στα μάτια του συζύγου της που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επιδεινώθηκαν στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Επί τόπου σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να διαπιστώσουν τους λόγους που οδήγησαν τη γυναίκα, η οποία έφερε μέσα της μια καινούργια ζωή να επιλέξει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Πηγή: protothema Εικόνα Αρχείου

Αυτό το παραμύθι με τα δήθεν ψυχολογικά προβλήματα δεν το σταματούν! και φυσικά όποτε τους βολεύει επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα που φταίνε για τα πάντα ποιος ξέρει τι είχε η γυναικά και τι την έκανε να αυτοκτονήσει που θέλει μεγάλο θάρρος, δηλαδή οι Σουλιώτισσες που αυτοκτονούσαν για μην πέσουν στα χεριά βάρβαρων η πιο πρόσφατα ολόκληρα χώρια στην Γερμανία για τον ίδιο λόγο, είχαν ψυχολογικά προβλήματα όλοι αυτοί?

Το εχουν βρει σύστημα πετάνε ένα είχε ψυχολογικά και τελείωσε.. οι φερόμενοι ψυχολόγοι τι λένε για όλα αυτά? για τον Λιαντίνη γιατί δεν λένε ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα; οπού τους παίρνει λοιπόν, Λιαντίνης πανεπιστημιακός, φιλόσοφος, ποιητής, συγγραφέας και μεταφραστής μονο ψυχολογικά προβλήματα δεν είχε ήξερε τι έκανε .

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications