Πυρηνικός πόλεμος διεξάγεται στον Άρη; φωτογραφίες από το ISRO δείχνουν πυρηνικό μανιτάρι!
Πυρηνικός πόλεμος διεξάγεται στον Άρη; φωτογραφίες από το ISRO δείχνουν πυρηνικό μανιτάρι!

Ο Ινδικός Οργανισμός Διαστήματος Έρευνας (ISRO) έχει δημοσιεύσει την εικόνα που θα δείτε πιο κάτω. Πολλοί έχουν προβληματιστεί για το αν αυτή η αμφιλεγόμενη φωτογραφία από τον Ινδικό Οργανισμό Διαστήματος Έρευνας (ISRO) αποκαλύπτει μια πυρηνική έκρηξη στην επιφάνεια του Άρη..

Όταν η NASA άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες με λεπτομέρειες της επιφάνειας του Άρη, πολλοί ερευνητές έψαχναν για παράξενα αντικείμενα ή ανεξήγητες ανωμαλίες. Φυσικά, η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος είχε πάντα έτοιμες εξηγήσεις ως παντογνώστης για τις ανωμαλίες σε εικόνες, και πάντα έλεγε ότι ηταν "φυσικοί σχηματισμοί πετρωμάτων".

Αλλά στις αρχές του 2014 ξέσπασε σάλος όταν οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ορισμένες εικόνες της NASA είχαν αλλοιωθεί σκόπιμα ώστε να κρύψουν διάφορα ενοχλητικά πράγματα στην επιφάνεια του Άρη. Η NASA εξήγησε ότι οι ατέλειες της φωτογραφικής μηχανής έπρεπε να διορθωθούν χρησιμοποιώντας προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Αυτές οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις έδωσαν τη θέση τους σε αμέτρητες θεωρίες αφού η ίδια η NASA κρύβει την αλήθεια για το τι υπάρχει στο κόκκινο πλανήτη και τα αινιγματικά αντικείμενα που φαίνεται να βρίσκονται στον Άρη.

Τώρα, όμως, η NASA πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού φωτογραφίες αποστέλλονται από το διαστημικό σκάφος Mars Orbiter από την αποστολή του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας (ISRO)οι εικόνες δείχνουν μια μεγάλη πυρηνική έκρηξη στον Άρη πέρυσι τον Οκτώβριο, καθώς η NASA προσπάθησε να το καλύψει.

Οι εκπληκτικές εικόνες που απεστάλησαν από τον διαστημικό σκάφος Mars Orbiter δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του ινδικού οργανισμού διαστημικής έρευνας (ISRO). Σύμφωνα με τους ειδικούς σε ανωμαλίες στον κόκκινο πλανήτη, μπορείτε να δείτε καθαρά έναν τεράστιο πυρηνικό μανιτάρι στο γιγαντιαίο φαράγγι γνωστό ως Valles Marineris.

Σύμφωνα με αυτούς, το διαστημικό σκάφος Mars Orbiter κατάφερε να «συλλάβει» την μεγάλη πυρηνική έκρηξη στον Άρη στις 19 Οκτωβρίου, του 2014, περίπου την ίδια ώρα που ο κομήτης C / 2013 A1 (Siding Spring) προσέγγισε το κόκκινο πλανήτη.

Αρχικά οι αστρονόμοι πίστευαν ότι η μεγάλη έκρηξη προκλήθηκε από τον κομήτη, αλλά αυτή η πιθανότητα αποκλείστηκε όταν πιο ακριβή δεδομένα επέτρεψαν να υπολογιστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η τροχιά του. Αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν ότι η NASA έκοψε τη ζωντανή εκπομπή ακριβώς τη στιγμή που έγινε η έκρηξη στον Άρη, μια σαφής απόδειξη της προσπάθειας να καλυφθεί το γεγονός.

πυρηνική έκρηξη στην επιφάνεια του Άρη

Υπήρξαν πολλοί εναλλακτικοί ερευνητές που ισχυρίστηκαν ότι ο αστρονόμος Δρ Fritz Helmut Hemmerich κατάφερε να καταγράψει την πυρηνική έκρηξη του Άρη σε βίντεο κατά την παρακολούθηση του κομήτη Siding Spring που πέρασε κοντά από τον κόκκινο πλανήτη. Ο Δρ Hemmerich κατέγραψε το βίντεο χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο 14 ιντσών σε ύψος 1.200 μέτρων στο Mount Teide, το οποίο βρίσκεται στο νησί της Τενερίφης.

Αλλά σύμφωνα με ερευνητές, η NASA προφανώς ήξερε εκ των προτέρων ότι θα υπάρξει τεράστια έκρηξη στον Άρη την ίδια ημέρα.
Στη συνέχεια έκοψαν τη ζωντανή εκπομπή για να κρύψουν το γεγονός.Ωστόσο, το βίντεο του Dr. Hemmerich, που κυκλοφόρησε στο YouTube στις 19 Οκτωβρίου,ειναι η απόδειξη της μεγάλης έκρηξης.

Οι σκεπτικιστές ισχυρίστηκαν ότι αυτό που φαινόταν σαν μια μεγάλη έκρηξη στο σύντομο βίντεο του Dr. Hemmerich ήταν στην πραγματικότητα ηταν δυσλειτουργία της κάμερας και δεν ηταν έκρηξη. Αλλά τους διαψεύδει ο ινδικός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας (ISRO)που δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν την παρουσία ενός πυρηνικού μανιταριού στον Άρη ακριβώς την στιγμή που ο Δρ Hemmerich κατέγραψε την έκρηξη.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες έχουν αποκλείσει πιθανές αιτίες της έκρηξης, όπως ο επιφανειακός άνεμος ή έκρηξη μεθανίου, αφήνοντας μόνο την πιθανότητα να είναι ένα πραγματικό πυρηνικό μανιτάρι. Σύμφωνα με το ISRO της Ινδίας, έχει επίσης αποφανθεί ότι τα ποσά που μεθανίου που βρέθηκαν στον Άρη είναι πολύ μικρά για να προκαλέσουν έκρηξη αυτού του τύπου. Να σημειωθεί ότι ο φυσικός και συγγραφέας, John Brandenberg αναφέρει για πολιτισμούς στον Άρη που αφανίστηκαν από εξωγήινους με πυρηνικά όπλα.

Ο John Brandenberg, δήλωσε ότι πολλά από τα πυρηνικά ισότοπα στην ατμόσφαιρα του Άρη εκτός από το ουράνιο «μοιάζουν με αυτά από τις βόμβες υδρογόνου στη Γη» και υποθέτει στο βιβλίο, Θάνατος στον Άρη, ότι μια ανθρωποειδής φυλή ζούσε κάποτε εκεί αλλά αφανίστηκε.

Αλλά άλλοι δεν συμφωνούν απόλυτα και λένε ότι το μεγάλο σύννεφο σε σχήμα μανιταριού και η τεράστια έκρηξη ήταν το αποτέλεσμα που προκάλεσαν τα θραύσματα του κομήτη.
Αν και αυτό δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις:
Γιατί η NASA προσπάθησε να κρύψει μια έκρηξη που προκαλείται από έναν απλό κομήτη; Γιατί ο Ινδικός Οργανισμός Διαστήματος Έρευνας (ISRO) δημοσίευσε αυτές τις εικόνες και η NASA όχι;
Η NASA προσπαθεί να κρύψει την αιτία της έκρηξης;
Το 2014 γινόταν πόλεμος στον Άρη;
Ο πιο πιθανός λόγος είναι ότι η αμερικανική διαστημική υπηρεσία προσπάθησε να καλύψει τη μεγάλη έκρηξη στον Άρη για να κρύψει τα στοιχεία για την παρουσία εξωγήινων όντων στον κόκκινο πλανήτη η των ίδιων να βαζουν πυρηνικά σε αρχαία ευρήματα για να τα εξαφανίσουν όπως υπάρχουν φήμες ότι έκαναν το ίδιο στην σελήνη .
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications