Ο Πλανήτης Κρασάρει. Τεράστιες Ρωγμές Ανοίγουν Παντού (video)
Ο Πλανήτης Κρασάρει. Τεράστιες Ρωγμές Ανοίγουν Παντού (video)

Μεγάλες ρωγμές εμφανίζονται όλο και περισσότερο στην επιφάνεια της γης. Κένυα, Ουγκάντα, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, είναι μόνο μερικές περιοχές επάνω στον πλανήτη όπου η γη άνοιξε κυριολεκτικά και κατάπιε ακόμα και σπίτια ή χωριά ολόκληρα.

Μερικές φορές αυτές οι ρωγμές είναι προάγγελοι μιας ηφαιστειακής έκρηξης και μερικές φορές η φύση της εμφάνισής τους είναι απλά ακατανόητη για τους επιστήμονες.

Κάτι παράξενο συμβαίνει με τον πλανήτη μας και είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ανθρωπότητα να καταλάβει εγκαίρως τι είναι.

Κάποιοι το αποδίδουν στην λεγόμενη «Κλιματική Αλλαγή». Πολλοί λένε ότι αιτία είναι οι καταρρακτώδεις βροχές. Άλλοι εντοπίζουν το ζήτημα να είναι πιο «εσωτερικό» και να προέρχεται από τις τεκτονικές πλάκες του πλανήτη μας που κινούνται. Άλλοι θεωρούν πως εξωτερικοί παράγοντες συμβάλλουν και «τραβάνε» τον πλανήτη, από κάτι που ταράζει ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Για ποιό λόγο; Όσο συμβαίνει αλλού, μακριά από το σπίτι μας ή την πόλη μας, είμαστε καθησυχασμένοι. Αλλά μήπως θα πρέπει να ανησυχούμε;

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Σπύρος Μακρής diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications