Περίεργος μωβ ουρανός στο Κλίβελαντ στο Οχάιο  βίντεο
Περίεργος μωβ ουρανός στο Κλίβελαντ στο Οχάιο  βίντεο

Ο ουρανός μωβ, καταγράφηκε σε βίντεο από έναν οδηγό στο Οχάιο, ο οποίος ήταν συγκλονισμένος από το χρώμα του ουρανού πάνω από την πόλη του Κλίβελαντ. Το ίδιο φαινόμενο συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Λέικ Σίτυ της Φλώριδας.

Ο χρήστης του Youtube Jbreez216 μοιράστηκε το φαινόμενο."Κοίτα στον ουρανό, γιατί είναι τόσο μοβ;" Ρωτά κατά την καταγραφή του φαινομένου σε βίντεο και συνεχίζει: Είναι τρελό σκέφτηκα για λίγο ότι ήταν λόγω του σκούρου παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου ", προσθέτει.

Για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι από τα τζάμια,βγάζει το κινητό τηλέφωνο από το αυτοκίνητό του, και ο ουρανός συνεχίζει να δείχνει μοβ.

Το βίντεο αναρτήθηκε στις 13 Οκτωβρίου, την ημέρα που ο τυφώνας Michael έπληξε την πολιτεία των ΗΠΑ, το παράξενο φαινόμενο ίσως είχε να κάνει με τις καιρικές συνθήκες η με το HAARP! δεν έχει αναφερθεί τέτοιο φαινόμενο στην ιστορία . "Ουάου, αυτό είναι τρελό. Ευχαριστώ για την κοινή χρήση ", έγραψε ένας χρήστης του YouTube. "Πραγματικά εκπληκτικό και περίεργο. Πολύ παράξενο ", είπε ένας άλλος.

Μια εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν, δήλωσε για το συνηθισμένο φαινόμενο ότι ειναι το φαινόμενο «διασποράς», που επιτρέπει στο ιώδες ή μπλε φως του ήλιου να γίνει το κυρίαρχο στον ουρανό.

«Η διασπορά επηρεάζει το χρώμα του φωτός που προέρχεται από τον ουρανό, αλλά οι λεπτομέρειες (τα χρώματα) καθορίζονται από το μήκος κύματος του φωτός και το μέγεθος του σωματιδίων», εξήγησε.

Καλή η εξήγηση μονο που ειναι νύχτα όπως φαίνεται για να υπάρχει φως ηλίου η δε φώτο που έβγαλαν δείχνουν συννεφιασμένο μωβ ουρανό ,ακόμα και να ειναι αυτό που λέει τι το προκάλεσε? αυτό θυμίζει το πολικό Σέλας που σημαίνει φορτισμένα σωμάτια πάνω από το Οχάιο από τι?

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications