“Όταν βγήκα από το σώμα μου δεν ένιωθα πόνους. Ήταν μια απίστευτη ανακούφιση”

Σε μια ιστοσελίδα η οποία συλλέγει περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν βιώσει τον κλινικό θάνατο και εμπειρίες κοντά στο θάνατο, εμφανίστηκε μια νέα ιστορία.

Μια γυναίκα με την ονομασία Holly πέθανε σε νοσοκομείο λόγω μιας απροσδιόριστης ασθένειας, αλλά σύμφωνα με αυτήν, αισθάνθηκε μια απίστευτη ανακούφιση.

Και περιγράφει:"αργά άρχισα να βγαίνω από το σώμα μου και έχασα αμέσως την αίσθηση του έντονου πόνου, αλλά είχα μια αίσθηση γαλήνης και ανακούφισης. Δεν υπήρχε φόβος και δεν υπήρχε αναστολή της συνείδησης,και πέρασα ομαλά σε κάτι μαύρο κρύο και βαρύ, είδα τι είχε συμβεί σε όλη την ζωή μου ”

Η Holly πέρασε μέσα από το σκοτάδι όπως λέει στο φως και ξαφνικά βρέθηκε σε ένα πράσινο λιβάδι:

Το σκοτάδι ήταν δυνατό και κάτι με κράτησε σε αυτό το μέρος. Ένιωσα μια απροθυμία να προχωρήσω, ήθελα να επιστρέψω, γιατί συνειδητοποίησα ότι ήμουν ξένη σε αυτό πεδίο. Κι εκείνη τη στιγμή ένα έντονο φως και με τράβηξε προς τα πάνω και έπειτα κάπου αλλού σε άλλο μέρος, όπου τα πάντα ηταν πλημμυρισμένα με λευκό φως. Και ξαφνικά ήμουν σε ένα πράσινο λιβάδι

Ήταν σαν ένα μέρος σαν από μια εικόνα. Παντού υπήρχε πράσινο γρασίδι και ένας γαλάζιος ουρανός.

Και όλα ήταν τόσο φωτεινά που είναι αδύνατο να περιγραφούν με λόγια. Ένιωσα μια αρμονία γύρω μου,και μια καθαρή αγάπη, σαν το συναίσθημα όταν πας σε ένα σπίτι ενός αγαπημένο προσώπου σου, όπου ήθελα να μείνω.

Πραγματικά αποφάσισα να μείνω εκεί, ήταν ένας τόπος γεμάτος ειρήνη και ηρεμία. Αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να με γυρίσουν πίσω, ίσως αποφάσισαν ότι δεν είχε έρθει η ώρα μου ακόμα. Ξύπνησα και είδα τους γιατρούς πάνω μου"

Σύμφωνα με πολλούς μη δογματικούς γιατρούς,ίδια εμπειρία με την Holly βιώνουν πάρα πολλοί άνθρωποι σε έναν κλινικό θάνατο και αυτή είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να γίνει αποδεκτή.

Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν τέτοια πράγματα. Ωστόσο, δεν πιστεύουν όλοι ότι αυτό αποτελεί υποχρεωτική απόδειξη της ύπαρξης της μετά θάνατο ζωής, πιο συγκεκριμένα της συνείδησης που ειναι ανεξάρτητη από το σώμα και οχι δημιουργία του εγκεφάλου οπως ισχυρίζονται οι καθεστωτικοί γιατροί! για ευνοήτους λογούς .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications