Οι εξωγήινοι παρακολουθούν την ανθρωπότητα; μια περίεργη ιστορία θεραπείας από εξωγήινους
Οι εξωγήινοι παρακολουθούν την ανθρωπότητα; μια περίεργη ιστορία θεραπείας από εξωγήινους

Αυτή η περίεργη ιστορία δημοσιεύθηκε πρόσφατα σε αμερικανικό φόρουμ: Συνέβη όταν επέστρεψα με το παιδί στο σπίτι μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, έβαλα το γιο μου στο κρεβάτι για να κοιμηθεί και έκανα διάφορες δουλειές του σπιτιού, όταν ξαφνικά αισθάνθηκα έντονο πόνο στο στομάχι μου.

Άρχισα να σκέφτομαι τι θα συμβεί στο μικρό μου γιο, αν πεθάνω τώρα. Ξαφνικά, μετά από λίγα λεπτά ο πόνος εξαφανίστηκε όσο γρήγορα άρχισε, αλλά αποφάσισα να επικοινωνήσω με το γιατρό μου για εξέταση.

Και τελικά ο γιατρός είπε να κάνω ενδοσκόπηση. Η διαδικασία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε μια εβδομάδα, αλλά το βράδυ έζησα την πιο ασυνήθιστη εμπειρία στη ζωή μου, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ξύπνησα ξαφνικά την νύχτα από την αίσθηση παρουσίας άλλων στην κρεβατοκάμαρά μου.

Διπλά στο κρεβάτι μου υπήρχαν τρία παράξενα πλάσματα, σαν παιδιά. Σηκώθηκα και με πήραν από το χέρι δύο εξωγήινοι, ένας σε κάθε πλευρά (ο τρίτος επίσης ηταν κοντά), η κρεβατοκάμαρά μου άρχισε να περιστρέφεται και είδα μια στρογγυλή «πύλη» αντί ενός τείχους μέσω του οποίου περάσαμε.

Καταλήξαμε σε ένα μεγάλο δωμάτιο, το οποίο ήταν όλο καλυμμένο με οθόνες "υπολογιστών" και με μια μεγάλη οθόνη στον τοίχο. Πίσω από τους "υπολογιστές" υπήρχαν ελάχιστοι εξωγήινοι και όλα έμοιαζαν σαν τα κεντρικά της NASA. Ολόκληρο το δωμάτιο ήταν λευκό και όλα ήταν επίσης λευκά, και στις οθόνες των υπολογιστών και στη μεγάλη οθόνη υπήρχε μια εικόνα ενός ανθρώπου - μια πολύ δημοφιλής διασημότητα (το όνομα δεν δηλώνεται ή δεν το θυμάται ). Και κατάλαβα ότι τώρα μελετούν αυτή τη διασημότητα.

Και τότε κοίταξα τα πλάσματα με τα οποία με πήγαν εκεί και συνειδητοποίησα ότι με είχαν μελετήσει επίσης και μένα και γνώριζαν τα πάντα για μένα από τη γέννησή μου. Τότε έχασα την μνήμη μου και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι βρισκόμουν σε ένα κρεβάτι, προφανώς σε ιατρείο, και υπήρχε ένα πλάσμα που έμοιαζε τα άλλα πλάσματα, αλλά ήταν ψηλό και φαινόταν ενήλικο.

Έμαθα ότι ηταν γυναίκα, αρχίσαμε να επικοινωνούμε τηλεπαθητικά και στη συνέχεια έκανε κάτι που μου έκανε να ουρλιάζω από τον πόνο. Το πλάσμα, απαντώντας, σταμάτησε αυτό που έκανε και άρχισε να λέει ότι ο πόνος μου δεν ήταν πραγματικός, ότι στην πραγματικότητα δεν αισθανόμουν τίποτα και ότι έπρεπε να σταματήσω.

Έκανα ότι μου είπε και συνέχισε τη δουλειά του και ξαφνικά έβγαλε κάτι από το στομάχι μου που έμοιαζαν με δύο σκουλήκια. Το θέαμα αυτό με συγκλόνισε και μου προκάλεσε έντονη αηδία. Το πλάσμα είπε ότι άλλο ένα παρέμεινε στο στομάχι μου, αλλά για κάποιο λόγο δεν το έβγαλε έξω και το άφησε μέσα.

Το τελευταίο που θυμάμαι εκείνη τη νύχτα ήταν όταν κάθισα σε ένα τραπέζι με τρεις μικρούς εξωγήινους, και άλλοι εξωγήινοι περπατούσαν σαν να μην τρέχει τίποτα . Ένιωσα ότι ήταν αστείο, σαν έπινα καφέ με συνηθισμένους ανθρώπους.Και όμως κανένας από τους εξωγήινους που περνούσαν δεν με κοίταξε, σαν να ήταν συνηθισμένοι να βλέπουν ανθρώπους εδώ, αν και δεν έβλεπα κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό μου.

Σκέφτηκα ότι ειναι συνηθισμένοι να βλέπουν ανθρώπους .Αυτό θυμάμαι από εκείνο το βράδυ. Μια εβδομάδα αργότερα πήγα στο ραντεβού ενδοσκόπησης και οι γιατροί δεν βρήκαν τίποτα επικίνδυνο στο στομάχι μου, εκτός από μια μικρή φλεγμονή.

Αισθάνομαι ότι αυτά τα πλάσματα με θεράπευσαν την νύχτα. Παρά το γεγονός ότι θυμάμαι μονο αυτή την περίπτωση στη ζωή μου με εξωγήινους, έχω μια ισχυρή αίσθηση ότι αυτό μου έχει συμβεί ξανά και επανειλημμένα.

Δεν ξέρω γιατί δεν το έσβησαν από τη μνήμη μου αυτή την φορά, ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι έπρεπε να βοηθήσει στην θεραπεία μου .Και θα ήθελα επίσης να μάθω ποιο είδος σκουληκιού ηταν στο στομάχι μου, μου θύμισε ένα πλάσμα από την ταινία "The Matrix".

Σε όσους νομιζουν οτι όλο αυτό ειναι άπλα μια φανταστική ιστορία συνεχίστε το Matrix σας, υπάρχει παρόμοια περιστατικό επέμβασης άλλου είδους που επίσης έχει να κάνει με ιατρική, από έμπιστο άτομο στην Ελλάδα.Για χάρη των ηλίθιων που λένε ένα σορό ηλιθιότητες που τους έχουν μάθει, και χλευάζουν ότι δεν μπορεί να καταλάβει το φτωχό μυαλό τους, πολλοί φοβούνται να τα πουν.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications