Βίντεο : Οδηγός με 4Χ4 κυνηγάει πεζό για να τον χτυπήσει στη Μαδρίτη
Βίντεο : Οδηγός με 4Χ4 κυνηγάει πεζό για να τον χτυπήσει στη Μαδρίτη

Ανθρώπινη καταδίωξη για έναν επικίνδυνο οδηγό έχει εξαπολύσει η ισπανική αστυνομία, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον οδηγό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, να χρησιμοποιεί το ογκώδες 4Χ4 όχημά του με στόχο να χτυπήσει έναν πεζό στη Μαδρίτη.

Στο βίντεο διακρίνεται η προσπάθεια του οδηγού πρώτα να κόψει το δρόμο του πεζού και ύστερα να τον χτυπήσει. Από την πλευρά του, το «θήραμα» προσπαθεί απεγνωσμένα να διαφύγει σε ένα σκηνικό που θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταματά τελικά την προσπάθειά του, όταν ο «στόχος» του καταφέρνει να πηδήσει πάνω από ένα προστατευτικό μεταλλικό φράγμα.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το περιστατικό ξετυλίχθηκε κοντά στο σταθμό του μετρό Arguelles στην περιοχή Moncloa-Aravaca. Η περιοχή είναι γνωστή για τα καφέ της και το ζωολογικό κήπο της Μαδρίτης.

Τα βίντεο του συμβάντος, που τράβηξε ένας περαστικός, δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία σε μια προσπάθεια εντοπισμού των εμπλεκομένων.

Πάντως, οι ανακριτές έχουν αποκλείσει τη δυνατότητα μιας απόπειρας τρομοκρατικής επίθεσης και πιστεύουν ότι το περιστατικό μπορεί να συνδέεται με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ συμμοριών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ταυτοποίηση των εμπλεκομένων.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications