Βίντεο: Ο γαμπρός ανοίγει την πόρτα του ασανσέρ και ο πεθερός του κάνει βουτιά θανάτου στο κενό!-Ατύχημα ή Δολοφονία;
Βίντεο: Ο γαμπρός ανοίγει την πόρτα του ασανσέρ και ο πεθερός του κάνει βουτιά θανάτου στο κενό!-Ατύχημα ή Δολοφονία;

Ένα απίστευτο περιστατικό που κατέληξε στο θάνατο ενός άνδρα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε κτήριο στην Κίνα στις 24 Σεπτεμβρίου. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι γαμπρός και πεθερός που περιμένουν ένα ασανσέρ στην επαρχία Τσενγκόνγκ στη νοτιοδυτική Κίνα.

Επειδή, όμως, το ασανσέρ καθυστερεί, ο γαμπρός χρησιμοποιώντας ένα κλειδί για να ανοίξει την πόρτα του ασανσέρ προκειμένου να δει τι συμβαίνει μέσα στο φρεάτιο.

Δευτερόλεπτα αργότερα δίπλα του φτάνει και ο πεθερός του, ο οποίος, όμως, δεν έχει καταλάβει ότι το ασανσέρ δεν έχει φτάσει στη θέση του.

Έτσι κάνει ένα βήμα μπροστά με τον γαμπρό του να μην προλαβαίνει να τον σταματήσει με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να πέσει στο κενο από ύψος 8 μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας προκάλεσαν μεγάλη διαμάχη για το αν οι κινήσεις του νεαρότερου άνδρα ήταν προμελετημένες ή αν όντως επρόκειτο για ένα ατύχημα.

Όπως αποδείχθηκε ο νεαρότερος άνδρας ήταν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα. Στους αστυνομικούς είπε ότι «ξέχασα να πω στον πεθερό μου να μην προχωρήσει και δεν τον σταμάτησα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications