Μέτα τους φερόμενους πολίτικους και δημοσιογράφους οι επόμενοι ειναι οι ιατροί του συστήματος: Περιύβριση νεκρού οι χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο
Μέτα τους φερόμενους πολίτικους και δημοσιογράφους οι επόμενοι ειναι οι ιατροί του συστήματος: Περιύβριση νεκρού οι χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο

Με την σειρά όλοι κόπτονται να υπερασπίζονται το πρότυπο των ΣΥΡΙΖΑίων? όχι ακριβώς, ειναι μέρος των αριστερών όλοι αυτοί όπως και οι κομμουνιστές,οι αριστεροί και οι τύποι σαν αυτόν προέκυψαν από συμμορίτες ελληνόφωνους, ενημερωτικά τσιρίζουν ελληνόφωνοι και λένε ότι "φασίστες πολίτες μαχαίρωσαν την διαφορετικότητα από μίσος!" λογία ελληνόφωνου που τους θεωρούν για Έλληνες(με καθαρό DNA) και απευθύνεται στην κατηγόρια κομμουνιστών που ανήκουν στους χρήσιμους ηλίθιους,ναι τον ρώτησαν αν ειναι ομοφυλόφιλος και μετά τον μαχαίρωσαν!!

Οι νοσοκομειακοί γιατροί υπογραμμίζουν ότι ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν νεκρός πριν φτάσει στον «Ευαγγελισμό», ενώ ζητούν την τιμωρία όλων των υπευθύνων
Περιύβριση νεκρού χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) τη διακομιδή του νεκρού Ζακ Κωστόπουλου δεμένου με χειροπέδες στο νοσοκομείο.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί αναφέρουν πως ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν νεκρός πριν φτάσει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ ζητούν την τιμωρία όλων των υπευθύνων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των "αριστερών" ιατρών :
«Εδώ και αρκετές ημέρες, παρακολουθούμε με αποτροπιασμό την επιχείρηση συγκάλυψης των συνθηκών κάτω από τις οποίες έπεσε θύμα άγριας επίθεσης, τόσο από πολίτες, όσο και από αστυνομικούς, ο ακτιβιστής του ΛΟΑΤΚΙ Ζακ Κωστόπουλος, ο οποίος και κατέληξε πριν καν οδηγηθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Είναι επικίνδυνη η προσπάθεια αθώωσης και ενθάρρυνσης τέτοιων απαράδεκτων πρακτικών στο όνομα δήθεν της «αυτοάμυνας», που προέρχεται κυρίως από διάφορα φασιστοειδή.

Η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη, είναι απολύτως εμβληματική της αντίληψης που χαρακτηρίζει τις κρατικές πολιτικές για τους τοξικοεξαρτημένους, τους οροθετικούς, όλους αυτούς που το ίδιο το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα περιθωριοποιεί. Ακόμα χειρότερα, η απίστευτη βιαιότητα με την οποία συμπεριφέρονται οι αστυνομικοί σε έναν άνθρωπο ημιθανή, ίσως ήδη νεκρό, όχι μόνο αποτελεί πράξη βαρβαρότητας αλλά αποκαλύπτει και τον προσανατολισμό της Αστυνομίας στην καταστολή. Δεν πρόκειται απλώς «για πρακτικές μεμονωμένων αστυνομικών» όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να δικαιολογηθεί.

Αλήθεια, ποιο κράτος «δικαίου» ανέχεται τέτοια βαρβαρότητα;
H διακομιδή του νεκρού πλέον Ζακ Κωστόπουλου δεμένου με χειροπέδες στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», συνιστά χωρίς αμφιβολία περιύβριση νεκρού.

Ως Νοσοκομειακοί Γιατροί, αφιερωμένοι στην καθημερινή μάχη για τη διασφάλιση της ζωής και της υγείας των ασθενών μας, απαιτούμε την άμεση και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την τιμωρία όλων των υπευθύνων».

Η τιμωρία των ιατρών πότε θα γίνει για συνεργία και ηθική αυτουργία με την μασονία σε πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας?

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications