Αυτό το μαυροτσούκαλο η  Νάντια Μουράντ που της έδωσαν και Νόμπελ Ειρήνης παίζει να ειναι πράκτορας της CIA
Αυτό το μαυροτσούκαλο η  Νάντια Μουράντ που της εδωσαν και Νόμπελ Ειρήνης! λογικά να ειναι πράκτορας της CIA

Γυρίζει σε αριστερές σελίδες το παρακάτω άρθρο προπαγάνδα και στάχτη στα μάτια που απευθύνεται σε ηλίθιους που τους διαβάζουν, φύτρωσαν μονοί οι τζιχαντιστές κάτι μπετόβλακες χρήσιμοι ηλίθιοι τύπου κομμουνιστές και τους προμήθευαν όπλα:Οι τζιχαντιστές να δικαστούν για τα εγκλήματά τους! προσοχή μην σκίστε κανένα καλσόν αριστερό-συμμορίτες! ποιοι τζιχαντιστές θα δικαστούν? οι πράκτορες την Μοσάντ -CIA ίδιοι με τους συμμορίτες στην Ελλάδα? και το παίζουν δήθεν άσχετοι οι ελληνόφωνοι !μπορεί και να ηταν και αρχηγός των τζιχαντιστών! οι αριστεροί συμμορίτες μπορεί να δουλεύουν μια ολόκληρη χώρα άλλα εμάς οχι όπως και έχουμε ξεσκεπάσει τα ιστορικά ψέμματα τους που άλλοι τα έχουν ως δεδομένα(όσοι μπαίνουν συχνά εδώ το ξέρουν).

Οι αριστεροί υποστηρίζουν τους αντάρτες στην Συριά κατά του Άσαντ και οι ίδιοι ειναι απόγονοι ανταρτών της Βρετανίας στην Ελλάδα που δήθεν έσωσαν την Ελλαδα από τους κακούς ναζι, κάνοντας παιδομάζωμα και σφάζοντας χιλιάδες!στον απεσταλμένο του Στάλιν σφαγέα Χαρίλαο Φλωράκη έδωσαν το Βραβείο Ειρήνης Λένιν! για να δουν κάποιοι κοιμισμένοι σε ποιους δίνουν βραβεία,διαβάστε την υποκρισία τους :

Νάντια Μουράντ: Οι τζιχαντιστές να δικαστούν για τα εγκλήματά τους!

Η Νάντια Μουράντ, η Γιαζίντι που βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης, διαβεβαίωσε πως θέλει οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος να δικαστούν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος της κουρδικής μειονότητας των Γιαζίντι στο Ιράκ.

Η 25χρονη ήταν μεταξύ των χιλιάδων γυναικών αυτής της κουρδικής μειονότητας που αιχμαλωτίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους στο βορειοανατολικό Ιράκ το 2014.

Υπέμεινε για πολλούς μήνες τη σεξουαλική δουλεία στα χέρια των σουνιτών τζιχαντιστών, προτού καταφέρει να δραπετεύσει.Την Παρασκευή βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης, μαζί με τον Κονγκολέζο γιατρό Ντένις Μουκουέγκε για τη μάχη που δίνουν κατά των σ@ξουαλικών βιαιοπραγιών ως όπλων πολέμου.

«Για εμένα, η δικαιοσύνη δεν είναι να σκοτώσουμε όλα τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους που διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα σε βάρος μας» εξήγησε η ίδια σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσιγκτον. «Η δικαιοσύνη είναι να οδηγήσουμε τα μέλη του Ντάες ενώπιον ενός δικαστηρίου και να τους δούμε, ενώπιον των δικαστών, να ομολογούν τα εγκλήματα που διέπραξαν εναντίον των Γιαζίντι.

»Να τιμωρηθούν για αυτά τα εγκλήματα» επισήμανε η ίδια.
Πρέσβειρα του ΟΗΕ για την αξιοπρέπεια των θυμάτων διακινητών ανθρώπων, η Μουράντ, της οποίας οι έξι αδελφοί και η μητέρα δολοφονήθηκαν από το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος, μάχεται προκειμένου οι διώξεις σε βάρος των Γιαζίντι να θεωρηθούν γενοκτονία.

«Καλώ όλες τις κυβερνήσεις να ενωθούν μαζί μου για να πολεμήσουμε τη γενοκτονία και τις σεξουαλικές βιαιοπραγίες» υπογράμμισε η Νάντια Μουράντ.

«Πρέπει να συνεργαστούμε με αποφασιστικότητα για να μπει ένα τέλος στη γενοκτονία, προκειμένου οι δράστες αυτών των εγκλημάτων να λογοδοτήσουν και να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα, ιδίως στην περίπτωση των συστηματικών βιασμών που διέπραξε το Ντάες και άλλες οργανώσεις».

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications