«Ξύπνησε» από την προοδευτική λήθη ο Μπουτάρης: «Έχουμε υποψίες για ακραίους ισλαμιστές μεταξύ μεταναστών»
«Ξύπνησε» από την προοδευτική λήθη ο Μπουτάρης: «Έχουμε υποψίες για ακραίους ισλαμιστές μεταξύ μεταναστών»

Ξύπνησε ξαφνικά από τη λήθη της προοδευτικής προπαγάνδας ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, και παραδέχτηκε πως υπάρχουν σοβαρές υποψίες για ύπαρξη στρατευμένων ισλαμιστών ανάμεσα στους μετανάστες.
Η στροφή αυτή του αμφιλεγόμενου δημάρχου έγινε πολύ ξαφνικά και αποτελεί μια ακόμα απόδειξη των κινδύνων που ελοχεύουν στις ανεξέλεγκτες ροές προσφύγων και μεταναστών.

Η Ελλάδα έχει γεμίσει από Σύριους πρόσφυγες, στις μάζες των οποίων εισχώρησαν και παράτυποι μετανάστες από πλήθος χωρών της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και τζιχαντιστές με στόχο την πραγματοποίηση επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και την στρατολόγηση των ευάλωτων ανθρώπων που συμπεριλαμβάνονται στο σύνολο των ροών.

Σε περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί και οι εξτρεμιστές ξεκινήσουν να δρουν στην Ελλάδα θα βρεθούμε σε μια κόλαση τρομοκρατίας, την πόρτα στην οποία άνοιξαν οι εκπρόσωποι της πολιτικής ορθότητας και του ψευδο-προοδευτισμού. Στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος Θεσσαλονίκης για το προσφυγικό μετά τις εικόνες με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει στην Αριστοτέλους, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως είπε δεν πρέπει «να μάθουν ότι περνάνε καλά στη Θεσσαλονίκη», καθώς αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν ακόμα περισσότεροι. Αναφερόμενος στους αλλοδαπούς τόνισε ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί από που έρχονται.

«Το πρόβλημα είναι μεγάλο, δεν είναι μικρό.
Γιατί υπάρχει η λογική πως αν μάθουν πως στη Θεσσαλονίκη περνάνε καλά, θα έχουμε όλο και περισσότερους.
Η λογική της αστυνομίας είναι να αρχίζουν να σκορπίζονται σε διάφορα μέρη μέχρι τα Γρεβενά αναζητούνται λύσεις και να οδηγούνται εκεί, αυτοί που αιτούνται άσυλο, μέχρι να το πάρουν.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αναζητούν άσυλο στην Ελλάδα.
Εάν δεν το πάρουν προωθούνται από κει που έρχονται.
Εγώ δεν έχω καταλάβει όταν είμαι ο κ. Χασάν και λέω ότι είμαι από τη Συρία πως αποδεικνύεται;
Από τα αποτυπώματα;
Ποιο διαβατήριο, δεν έχουν όλοι.

Υπάρχουν υποψίες ότι ανάμεσα σε αυτούς έχει πάρα πολλούς οι οποίοι είναι στρατευμένοι ισλαμιστές.
Δεν είναι εύκολη ιστορία», είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μπουτάρης υπογράμμισε ότι πήρε πρωτοβουλία για να γίνει μια σύσκεψη και να βρεθεί λύση στο θέμα με τους μετανάστες και πρόσφυγες, ενώ δεν όφειλε. «Όλοι βρίζουν τον δήμαρχο, μάζεψέ τους» είπε.

Αναφερόμενος στο θέμα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, από την παράταξη «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης εκτίμησε ότι η λύση που προωθείται για μια νέα δομή στην οδό Μοναστηρίου θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο ψυχών.
«Πολύ φοβάμαι ότι η νέα δομή θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο ψυχών χωρίς να πληρεί τις προδιαγραφές. Είναι αποσπασματική λύση», σημείωσε.

pentapostagma.gr

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications